Bugun...

"turkiye-genclik-vakfi-tugva-kozakli-ilce-temsilciligi-bir-araya-geldi/s/keywords/turkiye-genclik-vakfi-tugva-kozakli-ilce-temsilciligi-bir-araya-geldi/42/s/keywords/turkiye-genclik-vakfi-tugva-kozakli-ilce-temsilciligi-bir-araya-geldi/s/keywords/turkiye-genclik-vakfi-tugva-kozakli-ilce-temsilciligi-bir-araya-geldi/42/22" İLE İLGİLİ HABERLER

Nevşehir Gazeteciler Cemiyeti Üyeleri Akşam Yemeğinde Biraraya geldi.
Nevşehir´deki gazeteciler 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü dolayısıyla Nevşehir Gazeteciler Cemiyeti´nin (NGC) organize ..
 AK Parti Kadın Kolları, Kızılay ve AK Parti Gençlik Kolları NGC'ye ziyaret gerçekleştirdiler.
10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü dolayısıyla; AK Parti Kadın Kolları, Kızılay ve AK Parti Gençlik Kolları Nevşehir Gaze..
Nevşehir Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü ÜNLÜER'den 10 Ocak mesajı.
Nevşehir Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Mustafa ÜNLÜER Gece-Gündüz demeden kamuoyuyla gelişmeleri objektif bir şek..
Gülşehir Gençlik Lideri Kayacı'dan Ateş'e ''10 Ocak'' ziyareti.
Gülşehir Gençlik Merkezi lideri Nuri Kayacı, 10 Ocak çalışan Gazeteciler günü münasebetiyle Haber Gülşehir com imtiyaz s..
Nevşehir; Analig ,Bölgesel Grup, Yarı Final ve Türkiye Birinciliği Müsabakalarına ev sahipliği yapacak.
Nevşehir Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğünde devam eden 2016-2017 Okul Sporları müsabakaları ile birlikte Analig ..
Gülşehir İlçe Kaymakamlığına, vekaleten BAYTOK,  görevlendirildi.
İçişleri Bakanlığınca Nevşehir İli Gülşehir İlçesi Kaymakamlığına, vekaleten görevlendirilen. Muhammed Sait BAYTOK, 02...
MHP Gülşehir İlçe Teşkilatı Yönetimi'nde Yer Alanların İsim Listesi.
Milliyetçi Hareket Partisi Genel Merkezi tarafından Gülşehir ilçe teşkilatına atanan yeni Başkan ve yönetim şu isimlerde..
İlçe Değerlendirme Toplantısı Derinkuyu İlçesi'nde Yapıldı
Nevşehir İl Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından yürütülen deneme ve seviye tespit sınavının ikinci ilçe değerlendirme topl..
Vefakar Gençlik Fedakar Ecdadı İçin Yürüyecek.
Gençlik ve Spor Bakanlığı, Eğitim, Kültür ve Araştırma Genel Müdürlüğünce organize edilen Sarıkamış etkinliklerini anma ..
MHP Gülşehir İlçe Başkanlığına Atama Yapıldı.
Milliyetçi Hareket Partisi Genel Başkanlığı'nın aldığı bir karar ile Gülşehir Milliyetçi Hareket Partisi ilçe teşkilatın..
HABER ARA
ÇOK OKUNAN HABERLER
VİDEO GALERİ
FOTO GALERİ
GÜNDEMDEN BAŞLIKLAR
Henüz anket oluşturulmamış.
YUKARI