Bugun...

"uchisar-belediye-baskanimiz-sayin-osman-suslu-turk-ordumuzun-baslattigi-baris-pinari-harekati-kapsaminda-mehmetcigimize-destek-mesaji-yayinladi/s/keywords/uchisar-belediye-baskanimiz-sayin-osman-suslu-turk-ordumuzun-baslattigi-baris-pinari-harekati-kapsaminda-mehmetcigimize-destek-mesaji-yayinladi/17/iletisim" İLE İLGİLİ HABERLER

Uçhisar, Emitt 2017 Fuarı’nın Gözdesi Oldu.
Uçhisar, dünyanın 5. büyük turizm fuarı olan EMITT 2017 Turizm Fuarı’nda Kapadokya-Nevşehir standında Uçhisar Belediyesi..
Uçhisar, Emitt 2017 Turizm Fuarı’nda tanıtılacak.
Uçhisar Belediyesi, dünyanın 5. büyük turizm fuarı olan EMITT 2017 Turizm Fuarı’nda Kapadokya-Nevşehir standında yerini ..
Uçhisar Belediyesi'nde hizmet içi eğitim tamamlandı.
2016 Yılı Teknik Destek Programı kapsamında planlanan, Uçhisar Belediyesi ve Ahiler Kalkınma Ajansı tarafından ortaklaşa..
Milletvekili AÇIKGÖZ'den 2016-2017 Eğitim Öğretim Yılı Yarı Yıl Mesajı
AK Parti Nevşehir Milletvekili TBMM Başkanlık Divanı Üyesi Sayın Mustafa AÇIKGÖZ' ün 2016-2017 eğitim öğretim yılı yarı ..
Nevşehir Emniyet Müdürlüğü'nden Şehit Furkan Demir İçin Taziye Mesajı.
Nevşehir İl Emniyet Müdürlüğü Şehidimiz Polis Memuru Furkan DEMİR'in Şehit düşmesi sebebi ile bir taziye mesajı yayınlad..
ÜNVER’den Baş Sağlığı Mesajı
Nevşehir Belediye Başkanı Hasan Ünver, eli kanlı terör örgütünün ülkemizin bölünmez bütünlüğüne karşı giriştiği saldırıl..
Gazeteci-Yazar Karazorlu, Belediye Başkanı Ünver'i Ziyaret Etti
‘Aldırma Gönül Aldırma’, ‘Bir Sürprizim Var’, ’Şakrak –Gizli Görev”, ‘Şakrak Faaliyet Kitabı’ ve’ Dut Ağacı’ gibi anı ve..
Nevşehir'de 19 Emniyet Mensubu FTÖ/PDY Kapsamında Tutuklandı
Nevşehir Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından yürütülen Fethullahçı Terör Örgütü Paralel Devlet Yapılanması (FTÖ/PDY)soruş..
Engelsiz Sağlık İletişim Merkezi (ESİM) hizmete sunuldu.
Sağlık Bakanlığımızca, işitme engelli bireylerin sağlık hizmetlerine erişimini kolaylaştırmak ve sağlık hizmeti sunumund..
Uçhisar Belediyesi personeline iletişim ve uyumlu çalışma eğitimi verilecek.
Uçhisar Belediyesi ile Ahiler Kalkınma Ajansının ortaklaşa düzenlediği 2016 Yılı Teknik Destek Programı kapsamında Uçhis..
HABER ARA
ÇOK OKUNAN HABERLER
VİDEO GALERİ
FOTO GALERİ
GÜNDEMDEN BAŞLIKLAR
Henüz anket oluşturulmamış.
YUKARI