Bugun...

"uchisar-da-8-mart-dunya-kadinlar-gunu-kutlandi/iletisim/s/keywords/uchisar-da-8-mart-dunya-kadinlar-gunu-kutlandi/iletisim/5" İLE İLGİLİ HABERLER

GELENEKSEL BAYRAMLAŞMA, 25 HAZİRAN PAZAR GÜNÜ YAPILACAK
Nevşehir’de, Ramazan Bayramı nedeniyle düzenlenecek geleneksel bayramlaşma, Ramazan Bayramının birinci günü olan 25 Hazi..
Dünya Yoga Günü’ Akmerkez’de kutlanacak
Dünyanın her yerinde 21 Haziran tarihinde kutlanan ‘Dünya Yoga Günü’, Adnan Çabuk Yoga Vakfı ve Hindistan Başkonsolosluğ..
Dünya Hafızlarından Nevşehir'de Kur'an Ziyafeti.
Uluslararası Kur'an-ı Kerim Okuma Yarışmalarında dereceye giren dünya hafızları ve ülkemizin güzide okuyucuları tarafınd..
ERKEKLER VE KADINLAR İÇİN AYRI SPOR KOMLEKSİ
Nevşehir’de sportif alanındaki çalışmaların geliştirilmesinde fiziki alt yapı ağının oluşturulması gerektiği düşüncesi i..
Uçhisar Belediyesi yol çalışmalarına devam ediyor.
Uçhisar Belediyesi tarafından devam eden yol döşeme çalışmaları kapsamında, Osman Güven Sokak, Park Sokak, Baş Sokak, Al..
DÜNYA ETNOSPOR KONFEDERASYONU BAŞKANI ERDOĞAN’DAN, ÜNVER’E TEŞEKKÜR BELGESİ
Dünya Etnospor Konfederasyonu tarafından bu yıl 2. si İstanbul Yenikapı Etkinlik Alanında “Ok Yaydan Çıkıyor’ sloganı il..
Kaymakam Tekin'den Şehit Annelerine ''Anneler Günü'' Ziyareti.
Anneler günü münasebetiyle, Gülşehir Kaymakamı Çağlar TEKİN İlçemize bağlı köylerde ikamet eden şehit annelerini anneler..
ANILDAN DÜNYA YILDIZLAR BARAJI BAŞARISI
9 Nisan tarihinde İzmir de yapılan Atletizm yarışlarında Anıl Kalaycı 2000 m Engel yarışlarında 6.01 derece ile Dünya Y..
PARMAKSIZ’DAN AVUKATLAR GÜNÜ MESAJI
Nevşehir Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı M. Arif Parmaksız, Avukatlar Günü dolayısıyla bir mesaj yayımlad..
Gizligider'den 5 Nisan Avukatlar Günü Mesajı.
Adalet ve Kalkınma Partisi Nevşehir Milletvekili Ebubekir Gizligider, 5 Nisan Avukatlar günü münasebetiyle bir mesaj yay..
HABER ARA
ÇOK OKUNAN HABERLER
VİDEO GALERİ
FOTO GALERİ
GÜNDEMDEN BAŞLIKLAR
Henüz anket oluşturulmamış.
YUKARI