Bugun...

"ulku-ocaklari-ndan-mhp-il-yonetimine-hayirli-olsun-ziyareti/s/keywords/ulku-ocaklari-ndan-mhp-il-yonetimine-hayirli-olsun-ziyareti/2/s/keywords/ulku-ocaklari-ndan-mhp-il-yonetimine-hayirli-olsun-ziyareti/s/keywords/ulku-ocaklari-ndan-mhp-il-yonetimine-hayirli-olsun-ziyareti/2/1" İLE İLGİLİ HABERLER

Ülkü Ocakları, 10 okulda fidan dikim etkinliği düzenledi
Faaliyette dur durak bilmeyen Ülkü Ocakları Nevşehir İl Başkanlığı, Ürgüp’te ki konser programının ardından gün içerisin..
İÇİŞLERİ BAKAN YARDIMCISI SAYIN MEHMET ERSOY’DAN VALİLİK ZİYARETİ
Nevşehir Hacı Bektaş Veli Üniversitesi düzenlenecek olan programlara katılmak üzere ilimize teşrif eden İçişleri Bakan Y..
Ülkü Ocaklarının açılışında izdiham
Ülkü Ocakları Nevşehir İl Başkanlığı yılardır özlemini çektiği yeni hizmet binasının açılış törenini büyük bir coşku içe..
MÜFTÜLÜĞE KANDİL ZİYARETİ
Nevşehir Valisi İlhami Aktaş, Regaib Kandili dolayısıyla İl Müftülüğüne ziyarette bulundu.
Başkan Seçen ''Regaib Kandili, Tüm İnananlar İçin Hayırlara Vesile Olsun''
Nevşehir Belediye Başkanı Atilla Seçen ,manevi anlamda bir çok kazançlar ile dolu olan mübarek Regaib Kandili’nin hayırl..
MUHASEBECİLERDEN VALİLİK ZİYARETİ
Nevşehir Serbest Muhasebeciler ve Mali Müşavirler Odası (SMMMO) Başkanı Şerafettin Arslan ve Yönetim Kurulu Üyeleri “1-7..
TÜGVA Ürgüp Teşkilatı'ndan Kaymakam Maraşlı'ya ziyaret.
TÜGVA Ürgüp Teşkilatı Kaymakam Mehmet Maraşlı'yı ziyaret etti.
Nevşehir Oda Başkanları'ndan Rasim Arı'ya tam destek!
Nevşehir Esnaf ve Sanatkârları Odaları Birliği’ni ziyaret eden AK Parti Nevşehir Belediye Başkan Adayı Rasim Arı, oda ba..
ULUSAL BOR ARAŞTIRMA ENSTİTÜSÜ’NDEN VALİLİK ZİYARETİ
Ankara Ulusal Bor Araştırma Enstitüsü (BOREN) Kurumu Odak Yayıncılık’tan Özay Sağır ve beraberindekiler Nevşehir Valisi ..
Kaya'dan Nevşehir'de Ev Ziyareti
AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Fatma Betül Sayan Kaya, 31 Mart yerel seçim çalışmaları kapsamında Nevşehir'de ev ziyar..
HABER ARA
ÇOK OKUNAN HABERLER
VİDEO GALERİ
FOTO GALERİ
GÜNDEMDEN BAŞLIKLAR
Henüz anket oluşturulmamış.
YUKARI