Bugun...

"unver-den-benli-ye-hayirli-olsun-ziyareti/s/keywords/unver-den-benli-ye-hayirli-olsun-ziyareti/13/s/keywords/unver-den-benli-ye-hayirli-olsun-ziyareti/s/keywords/unver-den-benli-ye-hayirli-olsun-ziyareti/13/17" İLE İLGİLİ HABERLER

NEVŞEHİR SANAYİCİLER VE İŞ ADAMLARI DERNEĞİNDEN VALİLİK ZİYARETİ
Nevşehir Valisi İnci Sezer Becel, Nevşehir Sanayiciler ve İş Adamları Derneği Başkanı Mustafa Ertaş’ı ve yönetimini maka..
Milletvekili Menekşe’den Rektör Aktekin’e Hayırlı Olsun Ziyareti
AK Parti Nevşehir Milletvekili ve Türkiye Büyük Millet Meclisi (TBMM) Milli Savunma Komisyonu Üyesi Yücel Menekşe, Nevşe..
NGC’den Vali Aktaş’a veda ziyareti
TGF Genel Sekreteri ve NGC Başkanı Bayram Ekici, son yayınlanan Valiler Kararnamesi ile Çanakkale Valiliğine atanan İlha..
Avanos Belediye Başkanı İbaş’dan Vali Aktaş’a Veda Ziyareti
Avanos Belediye Başkanı Celal Alper İbaş, Nevşehir Valiliği görevini yürüten ve son yayınlanan Valiler Kararnamesi ile N..
“Diriliş Destanımızın İlk Adımının 101. Yılı Kutlu Olsun”
19 Mayıs 1919 tarihi diriliş destanımızın 101 yıl önce Samsun’da atılan ilk adımıdır. Bu ilk adım, Anadolu coğrafyamızda..
TES İL BAŞKANI URGENÇ; 3 MAYIS TÜRKÇÜLÜK/MİLLİYETÇİLİK GÜNÜ KUTLU OLSUN.
Türk Eğitim Sen Nevşehir şube başkanı Tayfur Urgenç twitter hesabından Türkçülüğün kısa tarihini anlatan bir twit dizisi..
SANAYİ VE TEKNOLOJİ BAKAN YARDIMCISI SAYIN DÖNMEZ’DEN VALİLİK ZİYARETİ
Nevşehir’de düzenlenecek olan programlara katılmak üzere ilimize teşrif eden Sanayi ve Teknoloji Bakan Yardımcısı Sayın ..
İŞKUR MÜDÜRÜNDEN VALİLİK ZİYARETİ
Nevşehir Valisi İlhami Aktaş, Nevşehir Çalışma ve İş Kurumu (İŞKUR) İl Müdürü Arif Sıddık Barata ve beraberindekileri ma..
21 Ekim Dünya Gazeteciler Günü Kutlu Olsun
İnsan onurunu, vicdanını, kamu yararını gözeterek üstün gayretle çalışan değerli basın mensuplarımız, evrensel bir mesle..
Kapadokya Havalimanı Müdürü ŞANAL'dan Kaymakam Tabur'a Veda Ziyareti.
Kapadokya Havalimanı Müdürü Mehmet Hanifi ŞANAL, Gülşehir ilçe Kaymakamı Talat Tabur'u makamında ziyaret etti. ..
HABER ARA
ÇOK OKUNAN HABERLER
VİDEO GALERİ
FOTO GALERİ
GÜNDEMDEN BAŞLIKLAR
Henüz anket oluşturulmamış.
YUKARI