Bugun...

"unver-den-benli-ye-hayirli-olsun-ziyareti/s/keywords/unver-den-benli-ye-hayirli-olsun-ziyareti/22/s/keywords/unver-den-benli-ye-hayirli-olsun-ziyareti/s/keywords/unver-den-benli-ye-hayirli-olsun-ziyareti/22/12" İLE İLGİLİ HABERLER

Başkan Ünver:“ Kadınlar, Toplum Hayatında Faaliyetleri İle Daha Etkin Hale Geliyor”
Nevşehir Belediye Başkanı Hasan Ünver, kadınlara seçme ve seçilme hakkı vermesinin ardından geçen süreçte elde edilen k..
AK Parti Gençlik Kolları Yöneticilerinden Ünver'e Nezaket Ziyareti.
AK Parti Nevşehir Gençlik Kolları Başkanı Ahmet Dolaşmaz ve yönetim kurulu üyeleri , Nevşehir Belediye Başkanı Hasan Ü..
HAK-İŞ Konfederasyonu İl Başkanı Mutlu’dan Ünver’e Nezaket Ziyareti.
HAK-İŞ Konfederasyonu Nevşehir İl Başkanı Fatih Mutlu, Nevşehir Belediye Başkanı Hasan Ünver’i makamında ziyaret ederek,..
Mali Müşavirler Odası Yönetimi'nden Ünver'e Ziyaret.
Nevşehir Serbest Muhasebeci Mali Müşavirler Odası Başkanı Şerafettin Arslan ,kutlanmakta olan Muhasebeciler Günü ve Muh..
IHH Temsilcisi Öncül'den Ünver'e Ziyaret
İHH İnsani Yardım Vakfı Nevşehir Temsilcisi Baki Öncel başkanlığındaki heyet, Nevşehir Belediye Başkanı Hasan Ünver’i m..
 İl Defterdarı Taş, Başkan Ünver’i Ziyaret Etti.
Nevşehir İl Defterdarı Orhan Taş beraberindeki bir heyet ile birlikte 29. Vergi Haftası kutlamaları kapsamında Nevşehi..
Şoförler Otomobilciler ve Nakliyeciler Odasından Belediye Başkanı Ünver'e Nezaket Ziyareti
Nevşehir Şoförler Otomobilciler ve Nakliyeciler Esnaf Odası Başkanı Mustafa Düzgün ve yönetim kurulu üyeleri, Nevşehir B..
VALİ İLHAMİ AKTAŞ’TAN, ESNAF ZİYARETİ
Nevşehir Valisi İlhami Aktaş, esnaflarla buluşmaya ve sorunlarını dinlemeye devam ediyor.
“Kudüs’ten Zeytindağı’ndan Zeytindalı Harekatına Selam Olsun
Türkiye Gençlik Vakfı (TÜGVA) Nevşehir İl Temsilcisi Hüsamettin Ellialtı, “Kudüs’ten Zeytindağı’ndan Zeytindalı harekatı..
Özel Altınyıldız Eğitim Kurumları Yönetimi'nden Başkan Ünver'e Teşekkür Ziyareti
Kuruluşunun 20. Yılını kutlayan Özel Altınyıldız Eğitim Kurumları yöneticileri, Nevşehir Belediye Başkanı Hasan Ünver’i ..
HABER ARA
ÇOK OKUNAN HABERLER
VİDEO GALERİ
FOTO GALERİ
GÜNDEMDEN BAŞLIKLAR
Henüz anket oluşturulmamış.
YUKARI