Bugun...

"unver-den-benli-ye-hayirli-olsun-ziyareti/s/keywords/unver-den-benli-ye-hayirli-olsun-ziyareti/24/reklam" İLE İLGİLİ HABERLER

Şehircilik Projesi Çalışması İçin Nevşehir’i Seçtiler.
44 öğrencinin katıldığı Şehircilik Projesi çalışması için bir süreden beri Nevşehir’de bulunan Gazi Üniversitesi Mimarlı..
Nevşehir Defterdarı Ercoşman, Nevşehir Gazeteciler Cemiyeti´ni Ziyaret etti.
Nevşehir Defterdarı Hatice İşcen Ercoşman, Nevşehir Gazeteciler Cemiyeti´ni (NGC) ziyaret ederek hayırlı olsun dilekleri..
20 Temmuz Okul Aile Birliği Üyeleri'nden, Başkan Ünver'e Ziyaret
20 Temmuz İlkokulu Müdürü Osman Göktaş başkanlığında Okul Aile Birliği yöneticileri, Nevşehir Belediye Başkanı Hasan Ü..
ÜNVER: “Kültür Turizmini Kongre Turizmi ile Taçlandırabiliriz”
Nevşehir Belediye Başkanı Hasan Ünver, sahip olduğu birikimleri ile sadece Türkiye’de değil, dünya turizminde ciddi pota..
İl Defterdarı Ercoşman, Belediye Başkanı Ünver’i ziyaret etti.
Nevşehir İl Defterdarı Hatice İşcen Ercoşman, 26. Vergi Haftası kutlamaları kapsamında Nevşehir Belediye Başkanı Hasan..
50. Başkanlar Konseyi İçin Bir Araya Geldiler Gazeteciler, Belediye Başkanı Ünver’i Ziyaret Etti
Türkiye Gazeteciler Federasyonu ile Nevşehir Gazeteciler Cemiyeti’nin ortaklaşa düzenlediği 50. Başkanlar Konseyi Nevşeh..
NEVŞEHİR BELEDİYE BAŞKANI ÜNVER’DEN TAZİYE MESAJI
Nevşehir Belediye Başkanı Hasan Ünver, ülkesi ve milleti ile bölünmez bir bütün olan Türkiye’yi bölmek ve parçalamak ist..
ÜNVER, GENÇLERLE BİR ARADA “DÜŞÜNDÜKLERİNİZİ İFADE EDİN, HAYALLERİNİZİN PEŞİNDEN GİDİN”
Nevşehir Belediye Başkanı Hasan Ünver, yarının Türkiye’sinde görev alacak gençlerin her alanda kendilerini geliştirmel..
ABD BÜYÜKELÇİLİĞİ BASIN BAŞ KATİBİ GWYN, ÜNVER’İ ZİYARET ETTİ
ABD Büyükelçiliği Halkla İlişkiler Bölümü Baş Katibi Phaedra Gwyn, Nevşehir Belediye Başkanı Hasan Ünver’i makamında z..
BAŞKAN ÜNVER : “TARİHİ YIKMIYOR, TARİHİ ORTAYA ÇIKARTIYORUZ”
Nevşehir Belediye Başkanı Hasan Ünver, önceki gün bazı gazete ve internet sitelerinde Nevşehir Belediyesi’nin Osmanlı es..
HABER ARA
ÇOK OKUNAN HABERLER
VİDEO GALERİ
FOTO GALERİ
GÜNDEMDEN BAŞLIKLAR
Henüz anket oluşturulmamış.
YUKARI