Bugun...

"unver-den-benli-ye-hayirli-olsun-ziyareti/s/keywords/unver-den-benli-ye-hayirli-olsun-ziyareti/26/s/keywords/unver-den-benli-ye-hayirli-olsun-ziyareti/s/keywords/unver-den-benli-ye-hayirli-olsun-ziyareti/26/8" İLE İLGİLİ HABERLER

Belediye Başkanı Ünver’in Çağrısı Yankı Buldu
Nevşehir Belediye Başkanı Hasan Ünver’in okul servis araçlarıyla şehir içi yolcu taşımacılığı yapan işletmelerin şehit v..
Başkan Ünver'den Uğur Işılak müjdesi. VİDEO HABER
Nevşehir Belediye Başkanı Hasan Ünver, 28.07.2016 Perşembe günü Uğur Işılak'ın Nevşehir'e gelerek Dombıra şarkısını bizz..
ÖZGÜN'DEN VALİ AKTAŞ’A HOŞGELDİN ZİYARETİ
İl Genel Meclis Başkanı Sayın Süleyman ÖZGÜN, 01.06.2016 tarihinde çıkan Valiler Kararnamesi ile Nevşehir İline atanan V..
Birlik Başkanı Ördü'den, İl Milli Eğitim Müdürü Demir'e ziyaret.
Nevşehir İl Milli Eğitim Müdürlüğü Görevine Atanan Murat Demir'e Birlik Başkanı İsmail Ördü ve Beraberindeki Heyet Hayır..
TANRIVER VE YÖNETİM KURULU ÜYELERİNDEN AK PARTİ AVANOS TEŞKİLATI’NA HAYIRLI OLSUN ZİYARETİ
AK Parti Nevşehir İl Başkanı Mehmet Ali Tanrıver beraberindeki yönetim kurulu üyeleri ile birlikte Avanos İlçe Başkanı A..
CHP, Ramazan Tatlısı Dağıttı
CHP Nevşehir İl Başkanlığı, Ramazan ayının ilk gününde hizmet binası önünde vatandaşlara tatlı dağıtarak ‘Hayırlı Ramaza..
VALİ CEYLAN’DAN AK PARTİ İL BAŞKANI TANRIVER’E VEDA ZİYARETİ
Nevşehir Valisi Mehmet Ceylan, AK Parti Nevşehir İl Başkanı Mehmet Ali Tanrıver’e veda ziyaretinde bulundu.
Başkan Ünver “Mübarek Ramazan Ayı Tüm Kudsiyeti ile Birlikte Yaşamalı ve Yaşatılmalı”
Nevşehir Belediye Başkanı Hasan Ünver, rahmet, bereket ve mağfiret sağanağı ile tüm inanan insanları kuşatan Ramazan ayı..
Gümrük ve Ticaret Bakan Yardımcısı Çiftçi, Başkan Ünver’i Ziyaret Etti.
Ahilik Haftası kutlamaları kapsamında Kırşehir’deki etkinliklere katıldıktan sonra Nevşehir’e gelen Gümrük ve Ticaret Ba..
Nevşehir Belediye Başkanı Ünver, :  “19 Mayıs, Bağımsızlığımızın Bayraklaştığı Gündür”
Nevşehir Belediye Başkanı Hasan Ünver, 19 Mayıs Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı nedeniyle kutlama mesajı yayınlad..
HABER ARA
ÇOK OKUNAN HABERLER
VİDEO GALERİ
FOTO GALERİ
GÜNDEMDEN BAŞLIKLAR
Henüz anket oluşturulmamış.
YUKARI