Bugun...

"urgup-belediyesi-agaclarda-budama-calismasi-yapiyor/s/keywords/urgup-belediyesi-agaclarda-budama-calismasi-yapiyor/28" İLE İLGİLİ HABERLER

Nevşehir Belediyesi Cenaze Hizmetleriyle'de Takdir Topluyor
Nevşehir Belediyesi, gerçekleştirdiği dev yatırımlarla şehrin bugünü ve geleceğine damga vururken, sosyal alandaki çalış..
Uçhisar Belediyesi personeline iletişim ve uyumlu çalışma eğitimi verilecek.
Uçhisar Belediyesi ile Ahiler Kalkınma Ajansının ortaklaşa düzenlediği 2016 Yılı Teknik Destek Programı kapsamında Uçhis..
Tanrıver Ürgüp FM’in Konuğu Oldu.
Ürgüp FM’de bu hafta Mahmut Çiçek’in hazırlayıp Sunduğu Diriliş Meydanı’na Konuk Olan Ak Parti İl Başkanı Mehmet Ali Tan..
Nevşehir Belediyesi Kar Mücadelesinde
Nevşehir Belediyesi ekipleri, dün sabah saatlerde hızlanan ve akşam saatlerine kadar aralıksız devam eden kar yağışı ned..
Ürgüp'te Restoresi Tamamlanan Tarihi Cami İbadete Açıldı
Ürgüp Belediyesi tarafından Vakıflar Bölge Müdürlüğü ile yapılan protokolle restore edilen 200 yıllık tarihi Hacı Mustaf..
Uçhisar Belediyesi, kuşlar için doğaya yem bırakıyor.
Uçhisar Belediyesi, zorlu kış şartlarından dolayı doğal ortamda yaşayan kuş türlerinin beslenebilmesini sağlamak amacıyl..
Nevşehir Belediyesi 7. Uluslararası Kapadokya Fotoğraf Yarışması Sonuçlandı.
Nevşehir Belediyesi tarafından düzenlenen Nevşehir Belediyesi 7. Uluslararası Kapadokya Fotoğraf Yarışması sonuçlandı. Y..
Nevşehir Belediyesi Zabıta Müdürlüğü Denetimlerini Sürdürüyor.
Nevşehir Belediyesi Zabıta Müdürlüğü ekiplerinin denetim ve kontrol çalışmaları, 2016 yılında da bir önceki yıla oranla ..
Ürgüp'te Çipli Kimlik Başvuruları Başladı.
İçişleri Bakanlığı Nüfus ve Vatandaşlık İşleri Genel Müdürlüğü tarafından yürütülen ‘Türkiye Cumhuriyeti Kimlik Kartı Pr..
Uçhisar Belediyesi kar temizleme çalışmalarını sürdürüyor.
Uçhisar Belediyesi, etkili kar yağışının ardından kaldırım ve yollarda kar temizleme ve tuzlama çalışmalarını sürdürüyor..
HABER ARA
ÇOK OKUNAN HABERLER
VİDEO GALERİ
FOTO GALERİ
GÜNDEMDEN BAŞLIKLAR
Henüz anket oluşturulmamış.
YUKARI