Bugun...

"urgup-pazar-yeri-cumartesi-pazari-icin-hazirlandi/s/keywords/urgup-pazar-yeri-cumartesi-pazari-icin-hazirlandi/2/s/keywords/urgup-pazar-yeri-cumartesi-pazari-icin-hazirlandi/s/keywords/urgup-pazar-yeri-cumartesi-pazari-icin-hazirlandi/2/31" İLE İLGİLİ HABERLER

EMİTT, Göreme İçin Oldukça Verimli Oldu
EMITT 2018’e katılan Göreme Belediyesi, bu senede Göreme’nin turizm değerleri ile farkını ortaya koydu.
Gülşehir'in 5 Günlük Hava Durumu
Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından yapılan hava tahminlerine göre Gülşehir'in önümüzdeki 5 gün içindeki Hava Durumu...
MÜZİK EĞİTİMLERİ İÇİN BAŞVURULAR DEVAM EDİYOR
Nevşehir Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü tarafından 2017-2018 eğitim ve öğretim dönemine yönelik olarak düze..
Ürgüp'te 30 Ağustos Zafer Bayramı
30 Ağustos Zafer Bayramının 95. yıldönümü ve Türk Silahlı Kuvvetler Günü Türkiye genelinde olduğu gibi Ürgüp'te de tören..
​Birlik Vakfı yönetimi istişare için toplandı
Birlik Vakfı Nevşehir şube yönetimi şu ana kadar yapılan ve ileriki süreçte yapılacak olan çalışmaları değerlendirmek am..
KUŞLAR VE SOKAK HAYVANLARI İÇİN PARK VE BAHÇELERE SULUK YERLEŞTİRİLDİ
Nevşehir’de sokak hayvanları ve kuşların susuz kalmaması için park ve yeşil alanlardaki yemlik ve kedi evlerine suluk ye..
GELENEKSEL BAYRAMLAŞMA, 25 HAZİRAN PAZAR GÜNÜ YAPILACAK
Nevşehir’de, Ramazan Bayramı nedeniyle düzenlenecek geleneksel bayramlaşma, Ramazan Bayramının birinci günü olan 25 Hazi..
Ürgüp Belediyesi tarafından Ramazana Veda İftar Sofrasına Davet
Ürgüp Belediyesi tarafından Ürgüp Cumhuriyet Meydanında 2017 yılı Ramazan ayının 28. orucu tutulacak olan 23 Haziran Cum..
ŞEHİT FURKAN DEMİR İÇİN İFTAR YEMEĞİ VERİLDİ.
Nevşehir Valisi İlhami Aktaş’ın Eşi Songül Aktaş Hanımefendi ve beraberinde Nevşehir İl Emniyet Müdürü Mehmet Artunay’ın..
GENÇLER KAPADOKYA İÇİN ÇALACAK
Nevşehir Kent Konseyi Gençlik Meclisi tarafından yürütülen KAPADOKYA İÇİN ÇAL projesi başlıyor.
HABER ARA
ÇOK OKUNAN HABERLER
VİDEO GALERİ
FOTO GALERİ
GÜNDEMDEN BAŞLIKLAR
Henüz anket oluşturulmamış.
YUKARI