Bugun...

"urgup-pazar-yeri-cumartesi-pazari-icin-hazirlandi/s/keywords/urgup-pazar-yeri-cumartesi-pazari-icin-hazirlandi/20/s/keywords/urgup-pazar-yeri-cumartesi-pazari-icin-hazirlandi/s/keywords/urgup-pazar-yeri-cumartesi-pazari-icin-hazirlandi/20/11" İLE İLGİLİ HABERLER

YAZ DÖNEMİ MÜZİK EĞİTİMLERİ İÇİN KAYIT İŞLEMLERİ BAŞLADI
Nevşehir Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü tarafından düzenlenen Yaz Dönemi Müzik Aletleri Kullanımı Kursuna k..
BAŞKAN ÜNVER:  “ÖZEL İNSANLARIN DAHA İYİ ŞARTLARDA TOPLUM HAYATINDAN YARARLANMASI İÇİN ORTAK ÇABA İÇİNDEYİZ’
Nevşehir Belediye Başkanı Hasan Ünver, Nevşehir’de bir dizi uygulamalarla tüm özel insanların daha iyi şartlarda toplum ..
Çavuşin, daha güçlü ve aydınlık Türkiye için hazır,
Çavuşin, daha güçlü ve aydınlık Türkiye için hazır, birlik ve beraberlik içinde #CumhurbaskanlığıSistemi ne #TekYürekEVE..
BELEDİYE BAŞKANI ÜNVER, MİLLETVEKİLLERİYLE PAZAR ESNAFI VE VATANDAŞLARLA BİR ARAYA GELDİ
Nevşehir Belediye Başkanı Hasan Ünver, AK Parti Nevşehir Milletvekilleri Mustafa Açıkgöz ve Murat Göktürk ile birlikte P..
2017 Yılında Ürgüp'te 20.700 Fidan Toprakla Buluşacak
Bugüne kadar Orman İşletme Müdürlüğü ile ortaklaşa binlerce fidanı toprakla buluşturan Ürgüp Belediyesi, Bu yıl ilçe nüf..
Tanrıver; ''Tüm Nevşehirli Hemşerilerimizle Cumartesi Günü Kucaklaşmak İstiyoruz''.
AK Parti Nevşehir İl Başkanı Mehmet Ali Tanrıver, AK Parti Genel Başkanı ve Başbakan Binali Yıldırım’ın Nevşehir’de gerç..
Gençlik Merkezleri, Ürgüp Belediyesine ait Geçici Köpek Bakımevi’ni ziyaret etti.
“Her Şey Bir Hayvanı Sevmekle Başlar” Sözünden yola çıkan Koordinatör Gençlik Merkezi Nevşehir Gençlik Merkezi öncülüğü..
Ürgüp'ün 21 Olan Mahalle Sayısı 10'a düştü
Ürgüp Belediye Meclisinin 09/12/2016 tarihli oturumunda karar verilen Mahalle Sayılarının düşürülmesi konusu, Ürgüp Kaym..
Nevşehir Emniyet Müdürlüğü'nden Şehit Furkan Demir İçin Taziye Mesajı.
Nevşehir İl Emniyet Müdürlüğü Şehidimiz Polis Memuru Furkan DEMİR'in Şehit düşmesi sebebi ile bir taziye mesajı yayınlad..
Ürgüp'ten Halep'e giden yardım tırları dualarla uğurlandı
"Yükümüz insanlık yolumuz Halep" kampanyası kapsamında, Ürgüp Belediyesi, Ürgüp Müftülüğü, Kızılay ve Kredi Yurtlar Kuru..
HABER ARA
ÇOK OKUNAN HABERLER
VİDEO GALERİ
FOTO GALERİ
GÜNDEMDEN BAŞLIKLAR
Henüz anket oluşturulmamış.
YUKARI