Bugun...

"urgup-pazar-yeri-cumartesi-pazari-icin-hazirlandi/s/keywords/urgup-pazar-yeri-cumartesi-pazari-icin-hazirlandi/21/s/keywords/urgup-pazar-yeri-cumartesi-pazari-icin-hazirlandi/s/keywords/urgup-pazar-yeri-cumartesi-pazari-icin-hazirlandi/21/2" İLE İLGİLİ HABERLER

Çocuğuyla eşinin cezaevinden çıkmasını bekliyor
Nevşehir´de 15 yaşında evlendiği için açılan kamu davası sonucunda eşi cezaevine giren bir çocuk annesi Saadet Yavuz, ye..
2017 YILI UMRE KAYITLARI BAŞLADI
Diyanet İşleri Başkanlığı Hac ve Umre organizasyonu ile Nevşehir ilimizden Suudi Arabistan’a umreye gitmek üzere kayıtla..
Müzebüs Eskişehirli öğrencilerle buluşacak!
Rahmi M. Koç Müzesi’nin Gezici Müze Projesi “Müzebüs” Türkiye’nin her yerindeki öğrencilere ulaşmak için 14.Kez Yollarda..
özel - ÜRGÜPSPOR´A NEDEN DESTEK VERİLMİYOR?
Nevşehir Birinci Amatör Liginde mücadele eden Ürgüpspor, Ürgüp Belediyesinin desteğini geri çekmesi nedeniyle zor günler..
NEVŞEHİR BELEDİYESİ, 7. ULUSLAR ARASI KAPADOKYA FOTOĞRAF YARIŞMASI DÜZENLİYOR
Nevşehir Belediyesi’nce fotoğraf sanatının geliştirilmesi ve bu alanda aktif şekilde çalışma yapan amatör ve profesyonel..
Kapadokya'nın İlk Butik Otel Belgesi Kayakapı’nın
Nevşehir İli Ürgüp İlçesi’nde “Kapadokya’nın Premium Oteli” iddiasıyla hizmet veren Kayakapı Premium Caves – Cappadocia,..
FETÖ/PDY Silahlı Terör Örgütüne Üye Olma suçundan 2 Kişi Tutuklandı.
FETÖ/PDY Silahlı Terör Örgütüne Üye Olma suçundan Nevşehir Cumhuriyet Başsavcılığınca hakkında soruşturma başlatılan Ank..
30 Ağustos Zafer Bayramının 94. Yıl dönümü Ürgüp'te Törenle Kutlandı
30 Ağustos Zafer Bayramı dolayısıyla Ürgüp'te tören düzenlendi.
Ünlü Sanatçı Mustafa Yıldızdoğan, 6 Ağustos’da Nevşehirlilerle Buluşuyor
Türk Halk Müziğinin usta isimlerinden Mustafa Yıldızdoğan, 6 Ağustos Cumartesi günü Nevşehir Belediyesi’nin organizasy..
BAŞKAN EKİCİ ÜRGÜP’TE DEMOKRASİ MİTİNGİNDE KONUŞTU
Ürgüp’te düzenlenen demokrasi mitinginde Nevşehir Gazeteciler Cemiyeti (NGC) Başkanı Bayram Ekici, binlerce kişiye hita..
HABER ARA
ÇOK OKUNAN HABERLER
VİDEO GALERİ
FOTO GALERİ
GÜNDEMDEN BAŞLIKLAR
Henüz anket oluşturulmamış.
YUKARI