Bugun...

"urgup-te-salomon-kapadokya-ultra-trail-ve-short-yarismalari-start-aldi/iletisim/s/keywords/urgup-te-salomon-kapadokya-ultra-trail-ve-short-yarismalari-start-aldi/iletisim/36/s/keywords/urgup-te-salomon-kapadokya-ultra-trail-ve-short-yarismalari-start-aldi/iletisim/s/keywords/urgup-te-salomon-kapadokya-ultra-trail-ve-short-yarismalari-start-aldi/iletisim/36/22" İLE İLGİLİ HABERLER

Nevşehir Devlet Hastanesi Personeleri Kişiler Arası Etkili İletişim Eğitimi Aldı
Nevşehir Kamu Hastane Birlikleri'ne bağlı Nevşehir Devlet Hastanesinde 2016 yılı eğitim programı çerçevesinde personelle..
Gümüşkentli Arıcılar Sertifikalarını Aldı.
Gülşehir Kaymakamlığı Halk Eğitim Merkezi Müdürlüğünce düzenlenen ve arı yetiştiricilerimizin yoğun ilgi gösterdiği Arıc..
Ürgüp Belediyesi Kayalıklarda Mahsur Kalan Köpeği Kurtardı
Ürgüp Belediyesi İtfaiyesi ve Özel Ürgüp Bakım Evi ekipleri tarafından Kavaklıönü mahallesinin arka kısmında bulunan kay..
Nevşehir Merkez, Acıgöl, Avanos, Derinkuyu, Gülşehir, Hacıbektaş, Kozaklı ve Ürgüp Hava Durumu
Meteorolojiden son gelen bilgilere göre Nevşehir Merkez, Acıgöl, Avanos, Derinkuyu, Gülşehir, Hacıbektaş, Kozaklı ve Ürg..
Tayvan'ın Ankara Temsilciliği Ürgüp'te Park Yaptıracak
Tayvan'ın Ankara Temsilcisi Yaser Tai-hsiang Cheng,Ekonomi Bakanı Mustafa Elitaş'ın oğlunun düğününe ve Kayseri Ticaret ..
Dünya Serbest Dalış Şampiyonu Kapadokya’ ya Hayran Kaldı
Milli sporcumuz dünya serbest dalış şampiyonu ve rekortmeni Şahika ERCÜMEN, Kazakistan Cumhuriyeti Nevşehir Fahri Konsol..
Ürgüp Belediyesi Yardımlaşma Merkezi İhtiyaç Sahiplerinden Yoğun İlgi Görüyor
Ürgüp Belediyesi, geleneksel belediyeciliğin görev tanımı içinde yer alan; yol, su, temizlik hizmetlerini yerine getir..
TURİZM BAKANI KAPADOKYA STANDINI ZİYARET ETTİ
Dünya'nın en önemli turizm fuarları arasında gösterilen ve kapılarını dün Madrid'de açan FITUR Turizm fuarı tüm hızıyla ..
Ürgüp Belediyesi Doğu Akdeniz Uluslararası Turizm Ve Seyahat Fuarına (Emitt) Katılacak
Dünyanın 5. büyük turizm fuarı olan Doğu Akdeniz Uluslararası Turizm ve Seyahat Fuarında ( EMITT ), Nevşehir Valiliği - ..
KAPADOKYA FITUR'DA!
İspanya'nın Başkenti Madrid'de düzenlenen FITUR Turizm Fuarı bugün kapılarını profesyonel ziyaretçilere açtı ve resmen b..
HABER ARA
ÇOK OKUNAN HABERLER
VİDEO GALERİ
FOTO GALERİ
GÜNDEMDEN BAŞLIKLAR
Henüz anket oluşturulmamış.
YUKARI