Bugun...

"urgup-te-salomon-kapadokya-ultra-trail-ve-short-yarismalari-start-aldi/iletisim/s/keywords/urgup-te-salomon-kapadokya-ultra-trail-ve-short-yarismalari-start-aldi/iletisim/4/s/keywords/urgup-te-salomon-kapadokya-ultra-trail-ve-short-yarismalari-start-aldi/iletisim/s/keywords/urgup-te-salomon-kapadokya-ultra-trail-ve-short-yarismalari-start-aldi/iletisim/4/7" İLE İLGİLİ HABERLER

Kapadokya’nın Genç Sesleri Türk Halk Müziği Ses Yarışması Sona Erdi
Nevşehir Belediyesi tarafından düzenlenen ve Kültür ve Turizm Bakanlığı’nın, 2016 yılı Genç-Des programı kapsamında dest..
ZERAY, Uluslar Arası Brüksel Open Gençler Taekwondo Şampiyonasından gümüş madalya ile döndü.
Anıl Erkin ZERAY, 25 Ülkenin katıldığı, 63 Kg da Uluslar Arası Brüksel Open Gençler Taekwondo Şampiyonasında 2. olarak g..
7. Uluslar Arası Kapadokya Fotoğraf Yarışma Başvuruları 26 Aralık'da Sona Eriyor.
Nevşehir Belediyesi’nce fotoğraf sanatının geliştirilmesi ve bu alanda aktif şekilde çalışma yapan amatör ve profesyonel..
''Kitaplar Konuşuyor Nevşehir Okuyor'' Projesi Hibe Aldı
Konya Ovası Projesi Bölge Kalkınma İdaresi Başkanlığı’nın, KOP Bölgesi’nde Okuma Alışkanlığı ve Kültürünün Artırılarak S..
Turizm Sektöründeki Kriz Kapadokya’da Masaya Yatırılıyor
Turizm sektöründeki yaşanılan krizi ve kriz yönetimini Kapadokya bölgesi özelinde incelemek ve olası çözümleri tartışmak..
Gençler, Nevşehir Yöresi Halk Oyunlarını Öğreniyor
Nevşehir Belediyesi Kapadokya Kültür ve Sanat Merkezi´nde düzenlenen halk oyunları eğitiminde, kursiyerlere Nevşehir yör..
ÖZEL İNSANLARDAN , TİYATRO GÖSTERİSİ VE MÜZİK ŞÖLENİ
Nevşehir Belediyesi Özel İnsanlar Eğitim Merkezi’nde eğitime katılan 18 yaş ve üzeri Özel İnsanlar, 3 Aralık 2016 Cumart..
Nevşehir KOP'a dahil oldu! Gümüşkentli 300 Çiftçi'nin Yüzü Güldü.
Nevşehir KOP'a dahil olması'nın ardından ilk meyvesini Gülşehir'e bağlı Gümüşkent köyü'nde 1.025.000 TL'lik 300 çiftçini..
Turkcell’in Yeni Reklam Yüzleri Emocanlar!
Turkcell, Türkiye’nin iletişim ve teknoloji ihtiyaçlarına yönelik sunacağı yeniliklerin duyurusu için animasyon karakter..
özel - ÜRGÜPSPOR´A NEDEN DESTEK VERİLMİYOR?
Nevşehir Birinci Amatör Liginde mücadele eden Ürgüpspor, Ürgüp Belediyesinin desteğini geri çekmesi nedeniyle zor günler..
HABER ARA
ÇOK OKUNAN HABERLER
VİDEO GALERİ
FOTO GALERİ
GÜNDEMDEN BAŞLIKLAR
Henüz anket oluşturulmamış.
YUKARI