Bugun...

"urgup-te-salomon-kapadokya-ultra-trail-ve-short-yarismalari-start-aldi/iletisim/s/keywords/urgup-te-salomon-kapadokya-ultra-trail-ve-short-yarismalari-start-aldi/iletisim/8/s/keywords/urgup-te-salomon-kapadokya-ultra-trail-ve-short-yarismalari-start-aldi/iletisim/s/keywords/urgup-te-salomon-kapadokya-ultra-trail-ve-short-yarismalari-start-aldi/iletisim/8/19" İLE İLGİLİ HABERLER

14. Uluslararası Kapadokya Sanat Buluşması başlıyor.
Büyüleyici güzelliğiyle Kapadokya, dünyanın sayılı doğa harikaları arasında yer almaktadır.
Engelsiz Sağlık İletişim Merkezi (ESİM) hizmete sunuldu.
Sağlık Bakanlığımızca, işitme engelli bireylerin sağlık hizmetlerine erişimini kolaylaştırmak ve sağlık hizmeti sunumund..
Nevşehir Devlet Hastanesine Kalp Damar Cerrahi Merkezi (KVC) Kurulumu için Start Verildi
Nevşehir Devlet Hastanesinde KVC Merkezinin kurulumunun onayı alınmasının ardından 2017 yılı içinde Kalp Damar Cerrahi (..
Uçhisar Belediyesi personeline iletişim ve uyumlu çalışma eğitimi verilecek.
Uçhisar Belediyesi ile Ahiler Kalkınma Ajansının ortaklaşa düzenlediği 2016 Yılı Teknik Destek Programı kapsamında Uçhis..
Tanrıver Ürgüp FM’in Konuğu Oldu.
Ürgüp FM’de bu hafta Mahmut Çiçek’in hazırlayıp Sunduğu Diriliş Meydanı’na Konuk Olan Ak Parti İl Başkanı Mehmet Ali Tan..
Ürgüp'te Restoresi Tamamlanan Tarihi Cami İbadete Açıldı
Ürgüp Belediyesi tarafından Vakıflar Bölge Müdürlüğü ile yapılan protokolle restore edilen 200 yıllık tarihi Hacı Mustaf..
Nevşehir Belediyesi 7. Uluslararası Kapadokya Fotoğraf Yarışması Sonuçlandı.
Nevşehir Belediyesi tarafından düzenlenen Nevşehir Belediyesi 7. Uluslararası Kapadokya Fotoğraf Yarışması sonuçlandı. Y..
Kapadokyalı Turizmciler İngiliz Gazeteci Simon Calder'i Kapadokya'ya Davet Etti
İngiltere'de yayınlanan Dünyaca ünlü Independent gazetesi yazarlarından Simon Calder'in, hem kendi yurttaşlarına ve hem ..
Ürgüp'te Çipli Kimlik Başvuruları Başladı.
İçişleri Bakanlığı Nüfus ve Vatandaşlık İşleri Genel Müdürlüğü tarafından yürütülen ‘Türkiye Cumhuriyeti Kimlik Kartı Pr..
Kaymakam Maraşlı’dan Başkan Yıldız’a İadeyi Ziyaret
Ürgüp'ün yeni ve genç Kaymakamı Mehmet Maraşlı gerçekleştirdiği belediye ziyaretinde Belediye Başkanı Fahri Yıldız ile Ü..
HABER ARA
ÇOK OKUNAN HABERLER
VİDEO GALERİ
FOTO GALERİ
GÜNDEMDEN BAŞLIKLAR
Henüz anket oluşturulmamış.
YUKARI