Bugun...

"urgup-te-salomon-kapadokya-ultra-trail-ve-short-yarismalari-start-aldi/rss/s/keywords/urgup-te-salomon-kapadokya-ultra-trail-ve-short-yarismalari-start-aldi/rss/13/s/keywords/urgup-te-salomon-kapadokya-ultra-trail-ve-short-yarismalari-start-aldi/rss/s/keywords/urgup-te-salomon-kapadokya-ultra-trail-ve-short-yarismalari-start-aldi/rss/13/18" İLE İLGİLİ HABERLER

Suriyeli Mülteciler ve Göç Kapadokya Üniversitesinde Konuşuldu
Kapadokya Üniversitesinde “Göç ve Uyum” başlığıyla düzenlenen konferansta konuşan akademisyenler Türkiye'deki mülteciler..
MART AYINDA KAPADOKYA HAVALİMANV'NDA 31.016 YOLCUYA HİZMET VERİLDİ...
DHMİ Genel Müdürlüğü tarafından açıklanan 2019 yılı Mart ayı havalimanı istatistiklerine göre; mart ayında Kapadokya Hav..
Uluslararası Çocuk Kitapları Festivali Kapadokya Üniversitesinde Başladı
Türkiye’nin ilk hak temelli çocuk kitapları festivali olan “Uluslararası Çocuk Kitapları Festivali” Kapadokya Üniversite..
Uyuşturucu Satıcısı Suçüstü Yakalandı.
Jandarma ekiplerinin yaptığı çalışmalarda 1 kişi uyuşturucu sattığı esnada kıskıvrak yakalandı.
Başkan Çiftçi, Havalimanı Alarm Ofisi Açılışı ve Özel Maksatlı Araç Kabul Programına Katıldı
Gülşehir Belediye Başkanı Fatih Çiftçi, Kapadokya Havalimanı Alarm Ofisi açılışı ve özel maksatlı araçların kabulü progr..
Kapadokya Üniversitesinden “Radyolojide Yeni Ufuklar” Sempozyumu
Kapadokya Üniversitesi ev sahipliğinde gerçekleştirilen “Radyolojide Yeni Ufuklar ve Radyasyon Güvenliği” sempozyumu bu ..
Nevşehir-Gülşehir-Derinkuyu-Acıgöl-Kozaklı-Ürgüp-Avanos-Hacıbektaş ''Aranan 18 Kişi Yakalandı
Nevşehir İl genelinde, genel asayişin temini ile vatandaşlarımızın huzur ve güvenliğinin sağlanması, suç işlenmesinin ön..
Kapadokya’nın Geleceği Ünlü İsimlerle Bezirhane’de Konuşuldu
Bezirhane Buluşmaları kapsamında Nevşehir’e gelen ünlü arkeolog Nezih Başgelen ve Şehir Plancısı Faruk Göksu, “Korurken ..
Kapadokya Üniversitesi Öğrencilerine Yurtdışı Eğitim Semineri Verildi
Alman Akademik Değişim Servisi (DAAD) yetkilileri Kapadokya Üniversitesi öğrencilerine “Almanya’da Yükseköğrenim, Araştı..
Ünlü Felsefeci Teoman Duralı’dan Kapadokya Üniversitesi Öğrencilerine Seminer
Türk felsefeci, akademisyen ve yazar Prof. Dr. Şaban Teoman Duralı, Kapadokya Üniversitesi Siyaset Bilimi ve Kamu Yöneti..
HABER ARA
ÇOK OKUNAN HABERLER
VİDEO GALERİ
FOTO GALERİ
GÜNDEMDEN BAŞLIKLAR
Henüz anket oluşturulmamış.
YUKARI