Bugun...

"urgup-te-salomon-kapadokya-ultra-trail-ve-short-yarismalari-start-aldi/rss/s/keywords/urgup-te-salomon-kapadokya-ultra-trail-ve-short-yarismalari-start-aldi/rss/13/s/keywords/urgup-te-salomon-kapadokya-ultra-trail-ve-short-yarismalari-start-aldi/rss/s/keywords/urgup-te-salomon-kapadokya-ultra-trail-ve-short-yarismalari-start-aldi/rss/13/18" İLE İLGİLİ HABERLER

Ürgüp Belediyesi tarafından havaların ısınması sebebiyle larva ilaçlamaları başlatıldı.
Sinek üreme alanları kontrol altına alınarak yapılan ilaçlamalarda tüm mahalle ve mücavir alanların, larva üreme alanlar..
Ürgüp’te ‘Evde Kal’ pankartları yüzleri güldürüyor
Ürgüp Belediye Başkanı Mehmet Aktürk, kovid-19 tedbirleri kapsamında vatandaşların evde kalmasının önemine dikkat çekmek..
Ürgüp Pazar yeri Cumartesi Pazarı için hazırlandı.
Pazarlarda giyim, oyuncak gibi zaruri olmayan ihtiyaç maddelerinin satışına izin verilmeyecek.
Ürgüp'te Çocuk Parkları Dezenfekte Edildi
Ürgüp Belediye Başkanı Mehmet Aktürk'ün talimatıyla Ürgüp'ün dört bir yanında korona virüs ile mücadele ve tedbir çalışm..
KAPADOKYA FİLM FESTİVALİ’NDEN KISA FİLMCİLERE BÜYÜK DESTEK
Nevşehir Belediyesi tarafından bu yıl 29 Mayıs- 3 Haziran tarihleri arasında düzenlenecek Kapadokya Film Festivali, ilk ..
KAPADOKYA FİLM FESTİVALİ’NİN LOGOSU BELİRLENDİ
Nevşehir Belediyesi tarafından düzenlenen Kapadokya Film Festivali’nin logosunu bölgenin simgelerinden yılkı atı, peri b..
KAPADOKYA HAVALİMANI MÜDÜRLÜĞÜNDE İNCELEME
Nevşehir Valisi İlhami Aktaş, beraberindeki heyet ile birlikte Kapadokya Havalimanında incelemelerde bulunarak, Müdür Se..
Kapadokya Üniversitesi Uluslararası Çalıştaya Ev Sahipliği Yaptı
Kapadokya Üniversitesinde Türk ve yabancı akademisyenlerin katılımıyla ‘Tarihi Eserlere Uygun Malzemelerle Dokunmak” baş..
Vali Aktaş’dan, Özaltın Grubu Enerya Kapadokya Gaz Dağıtım A.Ş.’ye ziyaret
Nevşehir Valisi İlhami Aktaş, Özaltın Grubu Enerya Kapadokya Gaz Dağıtım A.Ş.’ye ziyarette bulundu.
Pop Sanatçısı Yusuf Güney NEVÜ’de Sahne Aldı
Nevşehir Hacı Bektaş Veli Üniversitesi (NEVÜ)’de sahne alan Pop Sanatçısı Yusuf Güney, gençlere unutulmaz bir gece yaşat..
HABER ARA
ÇOK OKUNAN HABERLER
VİDEO GALERİ
FOTO GALERİ
GÜNDEMDEN BAŞLIKLAR
Henüz anket oluşturulmamış.
YUKARI