Bugun...

"urgup-te-salomon-kapadokya-ultra-trail-ve-short-yarismalari-start-aldi/rss/s/keywords/urgup-te-salomon-kapadokya-ultra-trail-ve-short-yarismalari-start-aldi/rss/23/s/keywords/urgup-te-salomon-kapadokya-ultra-trail-ve-short-yarismalari-start-aldi/rss/s/keywords/urgup-te-salomon-kapadokya-ultra-trail-ve-short-yarismalari-start-aldi/rss/23/27" İLE İLGİLİ HABERLER

Kapadokya Üniversitesi (KÜN), ORAN Kalkınma Ajansıyla İmzaladığı İş Birliği Protokolü Kapsamında ‘Uçak Bakım Teknisyeni’ Yetiştirecek
KÜN, ORAN Kalkınma Ajansı tarafından yürütülen ‘Are You Ready to Fly? Aircraft Maintenance Technician Training’ projesi ..
Avanos Belediye Başkanı İbaş Seçim Çalışmalarına Start Verdi
Avanos Belediye Başkanı CHP Belediye Başkan Adayı Celal Alper İbaş, seçim çalışmalarına esnaf ziyaretleri ile start veri..
KÜN 2023 Yılında da Dünyanın İlk 500 Sürdürülebilir Üniversitesi Arasında Yer Aldı
IU Greenmetric Dünya Sıralaması 2023 yılı değerlendirme sonuçları 5 Aralık 2023 tarihinde açıklandı.
NEVÜ İş Birliği ve Ev Sahipliğinde "Kapadokya Bölgesi Duvar Resimlerinin Korunması ve Araştırılmasına Dair Yapılan Çalışmalar” Konulu Uluslararası Konferans Düzenlendi
Nevşehir Hacı Bektaş Veli Üniversitesi (NEVÜ), Kültür ve Turizm Bakanlığı, İtalya’dan Tuscia Üniversitesi, Japonya’dan T..
NEVÜ’nün Paydaşı ve Ev Sahibi Olduğu ‘ESERA 2023 Kapadokya’ Konferansı Başarıyla Tamamlandı
NEVÜ’nün Paydaşı ve Ev Sahibi Olduğu ‘ESERA 2023 Kapadokya’ Konferansı Başarıyla Tamamlandı
ÜRGÜP BELEDİYESİ EKİPLERİ ÇALIŞMALARINA ARALIKSIZ DEVAM EDİYOR
Ürgüp Belediyesi ekipleri her mahallede etap etap çalışmalarına devam ediyor.
KAPADOKYA BALON VE KÜLTÜR YOLU FESTİVALİ’NE REKOR İLGİ
Kültür ve Turizm Bakanlığı’nca 11 ilde düzenlenen “Türkiye Kültür Yolu Festivalleri”nin ilk etabı Kapadokya Balon ve Kül..
Kapadokya Balon ve Kültür Yolu Festivali’nde 3 Ayrı Konserde Onbinlerce Kişi Doyasıya Eğlendi
Kültür ve Turizm Bakanlığı’nca düzenlenen Kapadokya Balon ve Kültür Yolu Festivali’nde dün (11 Ağustos) akşam Göreme, Ür..
KAPADOKYA SİFED: Finansmana erişim kapandı, EYT maliyetleri zorlamaya başladı
TÜRKONFED tarafından KAPADOKYASİFED’in de katılımı ile yapılan “Finansmana Erişim Anketi”nin ikinci çeyrek sonuçları açı..
Ürgüp Belediyesi Kurban Etlerini İhtiyaç sahiplerine ulaştırıyor
Ürgüp Belediyesi tarafından ihtiyaç sahibi ailelerin bayram sevincini yaşaması için Kurban Bayramı süresince belirlenen ..
HABER ARA
ÇOK OKUNAN HABERLER
VİDEO GALERİ
FOTO GALERİ
GÜNDEMDEN BAŞLIKLAR
Henüz anket oluşturulmamış.
YUKARI