Bugun...

"urgup-te-salomon-kapadokya-ultra-trail-ve-short-yarismalari-start-aldi/rss/s/keywords/urgup-te-salomon-kapadokya-ultra-trail-ve-short-yarismalari-start-aldi/rss/4/s/keywords/urgup-te-salomon-kapadokya-ultra-trail-ve-short-yarismalari-start-aldi/rss/s/keywords/urgup-te-salomon-kapadokya-ultra-trail-ve-short-yarismalari-start-aldi/rss/4/26" İLE İLGİLİ HABERLER

NEVÜ Ev Sahipliğinde Uluslararası Kapadokya Sosyal Bilimler Öğrenci Kongresi
Nevşehir Hacı Bektaş Veli Üniversitesi (NEVÜ) Sosyal Bilimler Enstitüsü (SBE) ev sahipliğinde 16-18 Aralık 2020 tarihler..
KAPADOKYA ÜNİVERSİTESİ TÜRKAK DENETİMLERİNİ BAŞARIYLA TAMAMLADI
TÜRKAK denetimlerini başarıyla tamamlayan Kapadokya Üniversitesi, akredite olmaya hak kazanarak, Mesleki Yeterlilik Belg..
KAPADOKYA KAPLANLARI ÖMER HALİSDEMİR’İN KABRİNE KOŞUYOR
Nevşehir Belediyesi tarafından düzenlenen 15 Temmuz etkinlikleri çerçevesinde, Kapadokya Kaplanları sporcuları 15 Temmuz..
Kapadokya Üniversitesi, UNESCO-MOST/BRIDGES Sürdürülebilirlik Bilimi Koalisyonu Kuruluş Çalıştayı’na Ev Sahipliği Yaptı
UNESCO – Sosyal Dönüşüm Yönetimi (MOST) Programı bünyesinde yeni bir program başlatılması için yapılan kuruluş çalıştayl..
Kapadokya Konuşmaları’nda Kapadokya Turizmi Konuşulacak
Kapadokya Üniversitesinin YouTube hesabından canlı olarak yayınlanan “Kapadokya Konuşmaları”nda, konunun uzmanları ile “..
ÜRGÜP BELEDİYE BAŞKANI MEHMET AKTÜRK HALKIN TAKDİRLERİNİ KAZANDI.
Ürgüp Belediyesi tarafından Corona virüsüne karşı mücadele kapsamı çerçevesinde Ürgüp açık Sebze pazarında Ürgüp Belediy..
Başkan Türker’den Kapadokya’ya davet
Nevşehir Ülkü Ocakları Başkanı Ali Türker, periler diyarı Kapadokya bölgesine yerli ve yabancı turistleri davet etti. ..
Ürgüp’te Sokak Hayvanları için Beslenme Odakları Oluşturuldu
Ürgüp Belediyesi, kovid-19 salgını nedeniyle turistik tesislerin ve restoranların kapalı olması, insanların evlerinden ç..
Ürgüp’te Koronavirüs Denetimleri.
Koronavirüs (Covid-19) salgını ile mücadele kapsamında alınan tedbirler doğrultusunda, salgın yayılımının en aza indiril..
Kapadokya Konuşmaları’nın İlk Konuğu Prof. Dr. Ahmet Taşağıl
Kapadokya Üniversitesinin başlattığı "Kapadokya Konuşmaları” başlıklı söyleşi programının ilk konuğu Tarihçi, Yazar Prof..
HABER ARA
ÇOK OKUNAN HABERLER
VİDEO GALERİ
FOTO GALERİ
GÜNDEMDEN BAŞLIKLAR
Henüz anket oluşturulmamış.
YUKARI