Bugun...

"urgup-te-salomon-kapadokya-ultra-trail-ve-short-yarismalari-start-aldi/rss/s/keywords/urgup-te-salomon-kapadokya-ultra-trail-ve-short-yarismalari-start-aldi/rss/4/s/keywords/urgup-te-salomon-kapadokya-ultra-trail-ve-short-yarismalari-start-aldi/rss/s/keywords/urgup-te-salomon-kapadokya-ultra-trail-ve-short-yarismalari-start-aldi/rss/4/27" İLE İLGİLİ HABERLER

Nevşehir Belediyesi 7. Uluslararası Kapadokya Fotoğraf Yarışması Sonuçlandı.
Nevşehir Belediyesi tarafından düzenlenen Nevşehir Belediyesi 7. Uluslararası Kapadokya Fotoğraf Yarışması sonuçlandı. Y..
Kapadokyalı Turizmciler İngiliz Gazeteci Simon Calder'i Kapadokya'ya Davet Etti
İngiltere'de yayınlanan Dünyaca ünlü Independent gazetesi yazarlarından Simon Calder'in, hem kendi yurttaşlarına ve hem ..
Ürgüp'te Çipli Kimlik Başvuruları Başladı.
İçişleri Bakanlığı Nüfus ve Vatandaşlık İşleri Genel Müdürlüğü tarafından yürütülen ‘Türkiye Cumhuriyeti Kimlik Kartı Pr..
Kaymakam Maraşlı’dan Başkan Yıldız’a İadeyi Ziyaret
Ürgüp'ün yeni ve genç Kaymakamı Mehmet Maraşlı gerçekleştirdiği belediye ziyaretinde Belediye Başkanı Fahri Yıldız ile Ü..
Kapadokya’nın Genç Sesleri Türk Halk Müziği Ses Yarışması Sona Erdi
Nevşehir Belediyesi tarafından düzenlenen ve Kültür ve Turizm Bakanlığı’nın, 2016 yılı Genç-Des programı kapsamında dest..
ZERAY, Uluslar Arası Brüksel Open Gençler Taekwondo Şampiyonasından gümüş madalya ile döndü.
Anıl Erkin ZERAY, 25 Ülkenin katıldığı, 63 Kg da Uluslar Arası Brüksel Open Gençler Taekwondo Şampiyonasında 2. olarak g..
7. Uluslar Arası Kapadokya Fotoğraf Yarışma Başvuruları 26 Aralık'da Sona Eriyor.
Nevşehir Belediyesi’nce fotoğraf sanatının geliştirilmesi ve bu alanda aktif şekilde çalışma yapan amatör ve profesyonel..
''Kitaplar Konuşuyor Nevşehir Okuyor'' Projesi Hibe Aldı
Konya Ovası Projesi Bölge Kalkınma İdaresi Başkanlığı’nın, KOP Bölgesi’nde Okuma Alışkanlığı ve Kültürünün Artırılarak S..
Turizm Sektöründeki Kriz Kapadokya’da Masaya Yatırılıyor
Turizm sektöründeki yaşanılan krizi ve kriz yönetimini Kapadokya bölgesi özelinde incelemek ve olası çözümleri tartışmak..
Gençler, Nevşehir Yöresi Halk Oyunlarını Öğreniyor
Nevşehir Belediyesi Kapadokya Kültür ve Sanat Merkezi´nde düzenlenen halk oyunları eğitiminde, kursiyerlere Nevşehir yör..
HABER ARA
ÇOK OKUNAN HABERLER
VİDEO GALERİ
FOTO GALERİ
GÜNDEMDEN BAŞLIKLAR
Henüz anket oluşturulmamış.
YUKARI