Bugun...

"urgup-te-salomon-kapadokya-ultra-trail-ve-short-yarismalari-start-aldi/s/keywords/urgup-te-salomon-kapadokya-ultra-trail-ve-short-yarismalari-start-aldi/11/images/genel/rss" İLE İLGİLİ HABERLER

Kapadokyalı Turizmciler İngiliz Gazeteci Simon Calder'i Kapadokya'ya Davet Etti
İngiltere'de yayınlanan Dünyaca ünlü Independent gazetesi yazarlarından Simon Calder'in, hem kendi yurttaşlarına ve hem ..
Ürgüp'te Çipli Kimlik Başvuruları Başladı.
İçişleri Bakanlığı Nüfus ve Vatandaşlık İşleri Genel Müdürlüğü tarafından yürütülen ‘Türkiye Cumhuriyeti Kimlik Kartı Pr..
“Nevşehir Huzur 50 – 2016-2 ” - Genel Asayiş Uygulaması Yapıldı.
30.12.2016 günü 20.00 ile 22.00 saatleri arasında, İl Merkezi ve ilçelerimizde yapılan Nevşehir Huzur 50 – 2016-2 uygula..
Kaymakam Maraşlı’dan Başkan Yıldız’a İadeyi Ziyaret
Ürgüp'ün yeni ve genç Kaymakamı Mehmet Maraşlı gerçekleştirdiği belediye ziyaretinde Belediye Başkanı Fahri Yıldız ile Ü..
Kapadokya’nın Genç Sesleri Türk Halk Müziği Ses Yarışması Sona Erdi
Nevşehir Belediyesi tarafından düzenlenen ve Kültür ve Turizm Bakanlığı’nın, 2016 yılı Genç-Des programı kapsamında dest..
ZERAY, Uluslar Arası Brüksel Open Gençler Taekwondo Şampiyonasından gümüş madalya ile döndü.
Anıl Erkin ZERAY, 25 Ülkenin katıldığı, 63 Kg da Uluslar Arası Brüksel Open Gençler Taekwondo Şampiyonasında 2. olarak g..
Genel Sekreter Vekili Mustafa ELDİVAN Veda etti.
01 Aralık 2016 tarihli ve 29905 sayılı Resmî Gazete'de yayınlanan İçişleri Bakanlığı Atama Kararnamesi ile 1. Dereceli K..
7. Uluslar Arası Kapadokya Fotoğraf Yarışma Başvuruları 26 Aralık'da Sona Eriyor.
Nevşehir Belediyesi’nce fotoğraf sanatının geliştirilmesi ve bu alanda aktif şekilde çalışma yapan amatör ve profesyonel..
''Kitaplar Konuşuyor Nevşehir Okuyor'' Projesi Hibe Aldı
Konya Ovası Projesi Bölge Kalkınma İdaresi Başkanlığı’nın, KOP Bölgesi’nde Okuma Alışkanlığı ve Kültürünün Artırılarak S..
NEVŞEHİR MİLLETVEKİLİ EBUBEKİR GİZLİGİDER GENEL KURULDA KONUŞTU
Ak Parti Nevşehir Milletvekili Ebubekir GİZLİGİDER 2017 Merkezi Yönetim Bütçe Kanunu kapsamında Emniyet Genel Müdürlüğün..
HABER ARA
ÇOK OKUNAN HABERLER
VİDEO GALERİ
FOTO GALERİ
GÜNDEMDEN BAŞLIKLAR
Henüz anket oluşturulmamış.
YUKARI