Bugun...

"urgup-te-salomon-kapadokya-ultra-trail-ve-short-yarismalari-start-aldi/s/keywords/urgup-te-salomon-kapadokya-ultra-trail-ve-short-yarismalari-start-aldi/12/reklam/s/keywords/urgup-te-salomon-kapadokya-ultra-trail-ve-short-yarismalari-start-aldi/s/keywords/urgup-te-salomon-kapadokya-ultra-trail-ve-short-yarismalari-start-aldi/12/reklam/35" İLE İLGİLİ HABERLER

Rektör Aktekin Kapadokya Yaşayan Miras Müzesini Ziyaret Etti
Nevşehir Hacı Bektaş Veli Üniversitesi (NEVÜ) Rektörü Prof. Dr. Semih Aktekin, NEVÜ Kapadokya Araştırma ve Uygulama Merk..
Kapadokya Üniversitesi PATİ Topluluğundan Sokak Hayvanlarına Kulübe
Kapadokya Üniversitesi öğretim elemanları ve öğrencileri bir araya gelerek sokak hayvanları için “1. Kulübe Yapımı” etki..
 Ömer Ay, Alan Yönetimi Başkanlığı Kapadokya Bölgemizde Ne Yapmak İstemektedir?
İyi Parti Nevşehir İl Başkanı Ömer Ay, Alan Yönetimi konusuna değinerek vatandaşların mağduriyetini dile getirdi...
Ürgüp ve Kozaklı'da Yakalama Kararı İle Aranan Şahıslar Tutuklandı.
Ürgüp ve Kozaklı İlçe Emniyet Müdürlüğü ekiplerince aranan şahısların yakalanmasına yönelik yaptığı çalışma; 2 kişi yaka..
Ürgüp Jandarması Uyuşturucu Operasyonlarına Devam Ediyor
Ürgüp İlçe Jandarma Komutanlığı unsurları 10 Şubat 2021 tarihinde uyuşturucu madde ile mücadele kapsamında; 14 gr Kubar ..
Kapadokya Üniversitesi, Sürdürülebilirlik Konuşmaları" Youtube canlı yayını yapıldı.
Kapadokya Üniversitesi tarafından yayımlanan "Kapadokya Sürdürülebilirlik Konuşmaları" Youtube canlı yayını 03.02.2021 t..
KAPADOKYA’YA MÜJDE!
Kanadalı Centerra maden şirketi, yapılan analizler neticesinde ilgili alanın rezerv oranı düşük olması sebebiyle alanda..
Kapadokya Üniversitesi Kendi Enerjisini Üretmeye Başladı!
Kapadokya Üniversitesi hayata geçirdiği Güneş Enerji Santrali (GES) Sistemi ile sürdürülebilirlik alanındaki başarılı ça..
Kapadokya'da Balonlar Kadına Yönelik Şiddete Dikkat Çekmek İçin Havalandı
Nevşehir Valiliği koordinesinde gerçekleştirilen 25 Kasım Kadına Yönelik Şiddete Karşı Uluslararası Mücadele Günü etkinl..
Ürgüp İlçesinde Kasten Öldürmeye Teşebbüs Suçundan Bir Kişi Tutuklandı.
21.11.2020 günü Bahçelievler Mahallesinde bir ikametin kapı ile demir korkuluğa gerili el bombasının olduğu yönünde müşt..
HABER ARA
ÇOK OKUNAN HABERLER
VİDEO GALERİ
FOTO GALERİ
GÜNDEMDEN BAŞLIKLAR
Henüz anket oluşturulmamış.
YUKARI