Bugun...

"urgup-te-salomon-kapadokya-ultra-trail-ve-short-yarismalari-start-aldi/s/keywords/urgup-te-salomon-kapadokya-ultra-trail-ve-short-yarismalari-start-aldi/23/s/keywords/urgup-te-salomon-kapadokya-ultra-trail-ve-short-yarismalari-start-aldi/s/keywords/urgup-te-salomon-kapadokya-ultra-trail-ve-short-yarismalari-start-aldi/23/6/iletisim" İLE İLGİLİ HABERLER

İş Adamı Ahmet Şahin, ''Örnek Proje Ödülünü'' Bakan Kirişçi'nin Elinden Aldı.
Gülşehir ilçesi İş Adamlarından Ahmet Şahin, ''Memleketine Dönüş Yapan Örnek Proje'' kapsamında Tarım ve Orman Bakanı Pr..
“İş Dünyası için Yerel Kalkınma” projesinin dördüncü etkinliği Kapadokya’da yapıldı
Türkiye’nin en büyük bağımsız ve gönüllü iş dünyası örgütü Türk Girişim ve İş Dünyası Konfederasyonu (TÜRKONFED) ve ABD ..
NİSAN AYINDA KAPADOKYA HAVALİMANI'NDA 40,193 YOLCUYA HİZMET VERİLDİ.
T.C. Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı Devlet Hava Meydanları İşletmesi (DHMİ) Genel Müdürlügü, Kapadokya Havalimanı'nın 20..
Ürgüp Belediyesi Ramazan Etkinliklerinde Bu Hafta
Ürgüp Belediyesi her gün kurulan ramazan sofrasının yanı sıra Cuma ve Cumartesi günleri de etkinliklerde Türkiye’nin önd..
MART AYINDA KAPADOKYA HAVALİMANI'NDA 28.355 YOLCUYA HİZMET VERİLDİ..
T.C. Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı Devlet Hava Meydanları İşletmesi (DHMİ) Genel Müdürlüğü, Kapadokya Havalimanı'nın 20..
TEKNOFEST 2022 Başvuruları Başladı: Kapadokya Teknopark’tan Öğrencilere Destek
30 Ağustos-4 Eylül 2022 tarihleri arasında gerçekleştirilecek TEKNOFEST 2022 Teknoloji Yarışmaları için başvurular başla..
Vali İnci Sezer Becel ve NEVÜ Rektörü Prof. Dr. Semih Aktekin Kapadokya Kız Öğrenci Yurdunu Ziyaret Etti
Nevşehir Valisi İnci Sezer Becel ve Nevşehir Hacı Bektaş Veli Üniversitesi (NEVÜ) Rektörü Prof. Dr. Semih Aktekin, ‘Genç..
Rektör Aktekin Ürgüp Sebahat ve Erol Toksöz Turizm Meslek Yüksekokulu Öğrencileriyle Bir Araya Geldi
Nevşehir Hacı Bektaş Veli Üniversitesi (NEVÜ) Rektörü Prof. Dr. Semih Aktekin, üniversitenin Ürgüp Sebahat ve Erol Toksö..
NEVÜ Öğrencileri ile Kapadokya Teknopark Firmaları ‘Tanışma Toplantısı’nda Buluştu
Nevşehir Hacı Bektaş Veli Üniversitesi (NEVÜ) Mühendislik-Mimarlık Fakültesi ve Kapadokya Teknopark iş birliği ile “Kap..
Ürgüp’te Uyuşturucu ve 6136 Sayalı Kanuna Muhalefet Etmek Suçlarından 4 Kişiye İşlem Yapıldı.
Ürgüp İlçe Emniyet Müdürlüğü Suç Önleme ve Araştırma ekipleri şüpheli 4 kişi üzerinde; 1 adet ruhsatsız tabanca ve taban..
HABER ARA
ÇOK OKUNAN HABERLER
VİDEO GALERİ
FOTO GALERİ
GÜNDEMDEN BAŞLIKLAR
Henüz anket oluşturulmamış.
YUKARI