Bugun...

"urgup-te-salomon-kapadokya-ultra-trail-ve-short-yarismalari-start-aldi/s/keywords/urgup-te-salomon-kapadokya-ultra-trail-ve-short-yarismalari-start-aldi/3/s/keywords/urgup-te-salomon-kapadokya-ultra-trail-ve-short-yarismalari-start-aldi/s/keywords/urgup-te-salomon-kapadokya-ultra-trail-ve-short-yarismalari-start-aldi/3/33/iletisim" İLE İLGİLİ HABERLER

AK Parti Ürgüp İlçe Teşkilatından Rektör Bağlı’ya Ziyaret
AK Parti Ürgüp İlçe Başkanı Ali Özer, Nevşehir Hacı Bektaş Veli Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Mazhar Bağlı’yı ziyaret ..
Kapadokya Üniversitesi; 8 Mart Dünya Kadınlar Günü Etkinliklerii Programı
Kapadokya Üniversitesi; 8 Mart Dünya Kadınlar Günü Etkinliklerii Program etkinlikleri.
Ürgüp Belediyesinde Muhtarlıklar Müdürlüğü Kuruldu.
Konuyla ilgili açıklamada bulunan Ürgüp Belediye Başkanı Fahri Yıldız; “Söz konusu birimi İçişleri Bakanlığı genelgesi d..
Ürgüp Dağıstanlı Sokak Düzenleme İşi Tamamlandı.
Ürgüp Belediyesi ile Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Tabiat Varlıklarını Koruma Genel Müdürlüğü arasında “Ürgüp (Nevşehir)..
Ürgüp Ülkü Ocakları’nda bayrak değişimi
Ülkü Ocakları Genel Başkanı Olcay Kılavuz’un takdiriyle Nevşehir İl Ocak Başkanı Ali Türker tarafından Tahsin Taş Ülkü O..
Ürgüp ve Derinkuyu İlçe ve Köylerinde Yol Çalışmaları Devam Ediyor.
Nevşehir'in Ürgüp İlçesine bağlı Ayvalı Köyü ile Derinkuyu ilçesine bağlı Güneyce köyleri arasındaki 5 km’lik yolun 1,5 ..
Kapadokya ile Japonya Arasında Köprüleri Yeniden Kuracağız
Ak Parti Nevşehir Milletvekili Ebubekir GİZLİGİDER, Nevşehir Belediye Başkanı Hasan ÜNVER ile birlikte Japonya’nın Türki..
Kavak Beldesinde Okuryazarlık Seferberliği Start Aldı.
Nevşehir Valisi İlhami Aktaş, Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan ve eşleri Sayın Emine Erdoğan Hanımefendi hima..
Ürgüp Belediyesi Sendika Temsilcileri ile Değerlendirme Toplantısı Yaptı.
Ürgüp Belediyesi tarafından Asia Shewin Kafede, Sendika Temsilcileri ile birlikte “Yerel Buluşmalar Değerlendirme Toplan..
Türk Hava Kurumu Genç Kanat Öğrencilerinden, Kapadokya Havalimanına Ziyaret
Türk Hava Kurumu Genç Kanat Öğrencileri, Öğretmen ve Okul Yöneticilerinden oluşan bir grup, gençlerimize havacılığın sev..
HABER ARA
ÇOK OKUNAN HABERLER
VİDEO GALERİ
FOTO GALERİ
GÜNDEMDEN BAŞLIKLAR
Henüz anket oluşturulmamış.
YUKARI