Bugun...

"urgup-te-salomon-kapadokya-ultra-trail-ve-short-yarismalari-start-aldi/s/keywords/urgup-te-salomon-kapadokya-ultra-trail-ve-short-yarismalari-start-aldi/31/iletisim/s/keywords/urgup-te-salomon-kapadokya-ultra-trail-ve-short-yarismalari-start-aldi/s/keywords/urgup-te-salomon-kapadokya-ultra-trail-ve-short-yarismalari-start-aldi/31/iletisim/12" İLE İLGİLİ HABERLER

Ürgüp Belediyesi Kurban Etlerini İhtiyaç sahiplerine ulaştırıyor
Ürgüp Belediyesi tarafından ihtiyaç sahibi ailelerin bayram sevincini yaşaması için Kurban Bayramı süresince belirlenen ..
Özel Sporcular Ödüllerini Rektör Aktekin’den Aldı
Özel Sporcular Türkiye Şampiyonası atletizm branşında dereceye giren sporculara ödüllerini Nevşehir Hacı Bektaş Veli Üni..
“Elif ve Arkadaşları: Kapadokya” Filmi Nevşehir’de Depremzede Çocuklarla Buluştu
Nevşehir İl Protokolü ve Nevşehir’de misafir edilen depremzede çocuklar, Kültür ve Turizm Bakanlığı, Nevşehir Valiliği v..
‘Kapadokya Mirası Tarihi ve Kültürel Bellek Dergisi’ Yayın Hayatına Başladı
Nevşehir Hacı Bektaş Veli Üniversitesi (NEVÜ) İhtisaslaşma Koordinatörlüğü tarafından ‘Kapadokya Mirası Tarihi ve Kültür..
Rus Sosyal Medya Fenomenleri Kapadokya’da
Ahiler Kalkınma Ajansı (AHİKA) ve Türk Hava Yolları (THY) işbirliğinde Kapadokya’da ağırlanan Rus sosyal medya fenomenle..
Kapadokya’nın ilk Dil ve Konuşma Terapisi Ünitesi açıldı
Kapadokya Üniversitesi bünyesinde bölge halkına hizmet verecek Dil ve Konuşma Terapisi Eğitim, Uygulama ve Araştırma Üni..
NEVÜ Metalurji ve Malzeme Mühendisliği Bölümü’nün Düzenlediği 'Kapadokya 5. IMSMATEC 2022' Sona Erdi
Nevşehir Hacı Bektaş Veli Üniversitesi (NEVÜ) Mühendislik-Mimarlık Fakültesi Metalürji ve Malzeme Mühendisliği Bölümü ta..
OTEL YÖNETİCİLERİ KAPADOKYA ÜNİVERSİTESİNDE SÜRDÜRÜLEBİLİRLİK İÇİN BULUŞTU
GSTC'nin 2021 yılından beri kurumsal üyesi olan ve GSTC ile imzaladığı iş birliği protokolü çerçevesinde, Türkiye'de GST..
Ayşe Paslanmaz “Altın Kalem Ödülü”nü Aldı.
Altın kalem ödülleri, İstanbul manzarasının eşliği altında Mihribat korusunda düzenlenen görkemli bir törenle sahiplerin..
Rektör Aktekin Kapadokya Üniversitesi’nin Mezuniyet Törenine Katıldı
Nevşehir Hacı Bektaş Veli Üniversitesi (NEVÜ) Rektörü Prof. Dr. Semih Aktekin, 'Kapadokya Üniversitesi (KÜN) 2022 Sınıfı..
HABER ARA
ÇOK OKUNAN HABERLER
VİDEO GALERİ
FOTO GALERİ
GÜNDEMDEN BAŞLIKLAR
Henüz anket oluşturulmamış.
YUKARI