Bugun...

"urgup-te-uyusturucu-ve-6136-sayali-kanuna-muhalefet-etmek-suclarindan-4-kisiye-islem-yapildi/s/keywords/urgup-te-uyusturucu-ve-6136-sayali-kanuna-muhalefet-etmek-suclarindan-4-kisiye-islem-yapildi/13/s/keywords/urgup-te-uyusturucu-ve-6136-sayali-kanuna-muhalefet-etmek-suclarindan-4-kisiye-islem-yapildi/s/keywords/urgup-te-uyusturucu-ve-6136-sayali-kanuna-muhalefet-etmek-suclarindan-4-kisiye-islem-yapildi/13/16" İLE İLGİLİ HABERLER

Nevşehir Jandarmasından Uyuşturucu Operasyonu
Nevşehir Jandarması uyuşturucu ve uyarıcı madde ile mücadele kapsamında; ev ve eklentisinde yapılan aramada; (28,17) gra..
Ürgüpte Uyuşturucu Operasyonu!
Nevşehir İl J.K.lığı ekipleri; Uyuşturucu madde ile mücadele kapsamında; Ürgüp ilçesi mülki sınırları içerisinde yaptığı..
Ürgüp’te Uyuşturucu ve 6136 Sayalı Kanuna Muhalefet Etmek Suçlarından 4 Kişiye İşlem Yapıldı.
Ürgüp İlçe Emniyet Müdürlüğü Suç Önleme ve Araştırma ekipleri şüpheli 4 kişi üzerinde; 1 adet ruhsatsız tabanca ve taban..
Yabancı Uyruklu 16 Kişi Üzerinde Uyuşturucu Ele geçirildi.
Merkez-Uçhisar beldesinde Jandarma ekiplerinin düzenlediği operasyonda 16 yabancı uyruklu şahısların üzerinde ve kaldıkl..
Ürgüp'de Metamfetamin ile Kubar Esrar Baskını.
Ürgüp Jandarması yaptığı operasyonlarda çeşitli miktarda Metamfetamin ile Kubar Esrar ele geçirdi.
Kolejler Arası Spor Şenlikleri Yapıldı
Nevşehir’de özel okullar arasında düzenlenen spor etkinlikleri dün sona erdi. Çeşitli spor branşlarında hünerlerini serg..
Göreme'de Uyuşturucu Operasyonu
Merkez-Göreme beldesinde JASAT ekipleri tarafından icra edilen faaliyette 10 gram Kubar Esrar ve 28 kök Kenevir bitkisi..
5 Yabancı Uyruklu Şahsa Adli İşlem Yapıldı.
Göçmen Kaçakçılığıyla Mücadele ve Hudut Kapıları Şube Müdürlüğü ekiplerince Nevşehir Cumhuriyet Başsavcılığının emir ve ..
Uyuşturucu veya Uyarıcı Madde İmal ve Ticareti  Suçundan 1 Kişi Tutuklandı.
Nevşehir'de Uyuşturucu tacirlerine yönelik başarılı çalışmalar yapan Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri ..
Canlı Yayında Uyuşturucu Kullanan Şahsa Adli İşlem Yapıldı.
“instagram canlı yayınında uyuşturucu içiliyor” şeklinde ihbarını değerlendiren Siber suçlarla mücadele ekipleri, kimli..
HABER ARA
ÇOK OKUNAN HABERLER
VİDEO GALERİ
FOTO GALERİ
GÜNDEMDEN BAŞLIKLAR
Henüz anket oluşturulmamış.
YUKARI