Bugun...

"urgup-te-uyusturucu-ve-6136-sayali-kanuna-muhalefet-etmek-suclarindan-4-kisiye-islem-yapildi/s/keywords/urgup-te-uyusturucu-ve-6136-sayali-kanuna-muhalefet-etmek-suclarindan-4-kisiye-islem-yapildi/29/s/keywords/urgup-te-uyusturucu-ve-6136-sayali-kanuna-muhalefet-etmek-suclarindan-4-kisiye-islem-yapildi/s/keywords/urgup-te-uyusturucu-ve-6136-sayali-kanuna-muhalefet-etmek-suclarindan-4-kisiye-islem-yapildi/29/2" İLE İLGİLİ HABERLER

Nevşehir'de Uyuşturucu Operasyonu!
Nevşehir'de uyuşturucuya yönelik son bir hafta içerisinde yapılan çalışmalarda çeşitli miktarlarda uyuşturucu ele geçir..
Yapılan Operasyonda Uyuşturucu Ele Geçirildi.
Jandarma ekiplerinin yaptığı operasyonda 8 kök kenevir bitkisi ile 880 gr kubar esrar maddesi ele geçirildi.
NEVŞEHİR ODA-BORSA MÜŞTEREK MECLİS TOPLANTISI İYİ PARTİ GENEL BAŞKANI MERAL AKŞENER’İN KATILIMIYLA YAPILDI
Nevşehir Oda-Borsa Müşterek Meclis Toplantısı, İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener ve beraberindeki heyetin katılımıyl..
Kültür ve Turizm Bakanlığı’nda “Hacı Bektaş Veli’nin Vefatının 751. Yıl Dönümü” Hazırlık Toplantısı Yapıldı
“Hacı Bektaş Veli’nin Vefatının 751. Yıl Dönümü” anma programları kapsamında Kültür ve Turizm Bakanlığı’nda istişare ve ..
Gülşehir Jandarmasından Uyuşturucu Operasyonu
Gülşehir İlçe Jandarma Komutanlığı ekipleri, sorumluluk sahasında yaptığı faaliyetlerinde ev ve eklentilerinde yapılan ..
“İş Dünyası için Yerel Kalkınma” projesinin dördüncü etkinliği Kapadokya’da yapıldı
Türkiye’nin en büyük bağımsız ve gönüllü iş dünyası örgütü Türk Girişim ve İş Dünyası Konfederasyonu (TÜRKONFED) ve ABD ..
RAMAZAN BAYRAMI DOLAYISIYLA 11 PARE TOP ATIŞI YAPILDI
Nevşehir Belediyesi, on bir ayın sultanı ramazan ayının sona ermesi ve Ramazan Bayramı dolayısıyla Kahveci Dağı etekleri..
Ürgüp Belediyesi Ramazan Etkinliklerinde Bu Hafta
Ürgüp Belediyesi her gün kurulan ramazan sofrasının yanı sıra Cuma ve Cumartesi günleri de etkinliklerde Türkiye’nin önd..
Nevşehir ve İlçelerinde Uyuşturucu İle Mücadele Aralıksız Devam Ediyor.
Nevşehir ve İlçe Jandarma komutanlığı ekipleri sorumluluk sahasında yaptığı çalışmalar ile uyuşturucu ile mücadele çalış..
Jandarma Ekipleri Uyuşturucu ile Mücadelesine Devam Ediyor.
Nevşehir İl Jandarma Komutanlığına bağlı ekipler düzenledikleri operasyonlarda çeşitli miktarlarda uyuşturucu madde ele ..
HABER ARA
ÇOK OKUNAN HABERLER
VİDEO GALERİ
FOTO GALERİ
GÜNDEMDEN BAŞLIKLAR
Henüz anket oluşturulmamış.
YUKARI