Bugun...

"urgup-te-uyusturucu-ve-6136-sayali-kanuna-muhalefet-etmek-suclarindan-4-kisiye-islem-yapildi/s/keywords/urgup-te-uyusturucu-ve-6136-sayali-kanuna-muhalefet-etmek-suclarindan-4-kisiye-islem-yapildi/35/s/keywords/urgup-te-uyusturucu-ve-6136-sayali-kanuna-muhalefet-etmek-suclarindan-4-kisiye-islem-yapildi/s/keywords/urgup-te-uyusturucu-ve-6136-sayali-kanuna-muhalefet-etmek-suclarindan-4-kisiye-islem-yapildi/35/12" İLE İLGİLİ HABERLER

SERAYA FİDELERİN EKİMİ YAPILDI
Nevşehir Belediyesi Özel İnsanlar Eğitim Merkezi’nde oluşturulan sera alanına bu yıl üretimi planlanan sebze fidelerinin..
İL İSTİHDAM VE MESLEKİ KURULLARI TOPLANTISI YAPILDI
İl İstihdam ve Mesleki Eğitim Kurulları Toplantısı İlimiz Valisi İlhami AKTAŞ başkanlığında gerçekleştirildi. ..
NEVŞEHİR ASKF’DE 13.OLAĞAN KONGRE YAPILDI
Nevşehir Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu (ASKF) 13. Olağan kongresi Nevşehir ASKF binasında düzenlendi.
Gülşehir'de Uyuşturucu Operasyonu
Nevşehir Emniyet Müdürlüğü ile Gülşehir İlçe Emniyet Müdürlüğü ekiplerinin ortaklaşa gerçekleştirdikleri operasyonlarda ..
 “Uyuşturucu Madde Ticareti Yapma Veya Sağlama” suçlarından 3 Kişi Tutuklandı.
Uyuşturucuya geçit yok... Cezaevine teslim edildi. 30.11.2016 ile 28.02.2017 tarihleri arasında yapılan planlı operasyan..
2017 Yılında Ürgüp'te 20.700 Fidan Toprakla Buluşacak
Bugüne kadar Orman İşletme Müdürlüğü ile ortaklaşa binlerce fidanı toprakla buluşturan Ürgüp Belediyesi, Bu yıl ilçe nüf..
Gençlik Merkezleri, Ürgüp Belediyesine ait Geçici Köpek Bakımevi’ni ziyaret etti.
“Her Şey Bir Hayvanı Sevmekle Başlar” Sözünden yola çıkan Koordinatör Gençlik Merkezi Nevşehir Gençlik Merkezi öncülüğü..
Uyuşturucu Operasyonunda Gözaltına Alınan 4 Kişi'den 1'i Tutuklandı.
Uyuşturucu Madde Bulundurmak, Kullanmak ve İmalatı-Ticareti Yapmak suçlarından gözaltına alınan 4 (dört) kişiden bir(1)'..
Uluslararası İlişkiler Kampı Nevşehir'de Yapıldı
Nevşehir Kredi Yurtlar Kurumu (KYK) tarafından düzenlenen "Uluslararası İlişkiler" konulu KYK Tematik Kış Kampına konuşm..
Nevşehir'de Uyuşturucu Suçundan 4 Kişi Gözaltına Alındı.
Nevşehir Merkez'de Uyuşturucu İle Mücadele Şube Müdürlüğü Ekiplerinin Yapmış olduğu çalışmalarda, 4 kişi gözaltına alınd..
HABER ARA
ÇOK OKUNAN HABERLER
VİDEO GALERİ
FOTO GALERİ
GÜNDEMDEN BAŞLIKLAR
Henüz anket oluşturulmamış.
YUKARI