Bugun...

"urgup-te-uyusturucu-ve-6136-sayali-kanuna-muhalefet-etmek-suclarindan-4-kisiye-islem-yapildi/s/keywords/urgup-te-uyusturucu-ve-6136-sayali-kanuna-muhalefet-etmek-suclarindan-4-kisiye-islem-yapildi/35/s/keywords/urgup-te-uyusturucu-ve-6136-sayali-kanuna-muhalefet-etmek-suclarindan-4-kisiye-islem-yapildi/s/keywords/urgup-te-uyusturucu-ve-6136-sayali-kanuna-muhalefet-etmek-suclarindan-4-kisiye-islem-yapildi/35/12" İLE İLGİLİ HABERLER

Nevşehir İl Öğrenci Meclis Başkanlığı Seçimi Yapıldı
Demokrasi Eğitimi ve Okul Meclisleri Projesi kapsamında Nevşehir İl Öğrenci Meclis Başkanlığı seçimi 01.12.2015 Salı gün..
KAP-HİB TOPLANTISI YAPILDI
Kapadokya Turizm Bölgesi Altyapı Hizmet Birliği toplantısı Vali CEYLAN başkanlığında Valilik Toplantı Salonunda yapıldı...
ÜRGÜP'TE 64 ÇOCUĞA BİSİKLET HEDİYE EDİLDİ
VeloTurk "Bir çocuk gülerse, dünya güler" sloganıyla yola çıkarak, 64 Ürgüplü çocuğumuzun yüzünü güldürdü...
Ürgüp Ayvalı-Bahçeli Köprü İnşaatı Hızla Devam Ediyor
Nevşehir İl Özel İdaresi Yol ve ulaşım Müdürlüğü bünyesinde yapımı devam eden Ürgüp İlçesine bağlı Ayvalı-Bahçeli köyler..
Ürgüp'ün Emlak Sektörü Toplantıda Bir Araya Geldi
Ürgüp'te faaliyet gösteren inşaat ve emlak firmaları Kaymakam Balcı, Başkan Yıldız ve STK temsilcileri ile akşam yemeğin..
ANIZA TOHUM EKİMİ YAPILDI
Nevşehir Gıda Tarım ve Hayvancılık İl Müdürlüğü ile Bahri DAĞDAŞ Uluslararası Tarımsal Araştırma Enstitü Müdürlüğünün or..
Nevşehir Merkez İlçe Öğrenci Meclisi Temsilcileri Seçimi Yapıldı
Demokrasi Eğitimi ve Okul Meclisleri Projesi kapsamında Nevşehir Merkez İlçe Temsilcileri seçimi 13/11/2015 Perşembe gün..
MATHMATİCS AND SCİENCE FOR LİFE ÇALIŞTAYI NEVŞEHİR’DE YAPILDI
“Mathmatics and Science for Life” ´´Yaşam için Fen ve Matematik ´´adlı projenin Kapadokya çalıştayı Nevşehir Dedeman Ot..
GÖREME SEYİR TERASI, PEYZAJ TASARIMI PROJESİ TOPLANTISI YAPILDI
GÖREME TARİHİ MİLLİ PARKINDA YER ALAN MANZARA SEYİR TERASI, KAPATILACAK YOLLAR VE YÜRÜYÜŞ GÜZERGAHLARININ MİMARİ PEYZAJ ..
Eğitim ve Öğretimde Yenilikçilik Ödülleri Orta Anadolu Ödül Töreni Yozgat´ta Yapıldı
Yenilikçi uygulamaların eğitim sistemimize kazandırılması, öğrenci ve öğretmenler'e daha iyi eğitim ve öğretim imkânları..
HABER ARA
ÇOK OKUNAN HABERLER
VİDEO GALERİ
FOTO GALERİ
GÜNDEMDEN BAŞLIKLAR
Henüz anket oluşturulmamış.
YUKARI