Bugun...

"urgup-te-uyusturucu-ve-6136-sayali-kanuna-muhalefet-etmek-suclarindan-4-kisiye-islem-yapildi/s/keywords/urgup-te-uyusturucu-ve-6136-sayali-kanuna-muhalefet-etmek-suclarindan-4-kisiye-islem-yapildi/35/s/keywords/urgup-te-uyusturucu-ve-6136-sayali-kanuna-muhalefet-etmek-suclarindan-4-kisiye-islem-yapildi/s/keywords/urgup-te-uyusturucu-ve-6136-sayali-kanuna-muhalefet-etmek-suclarindan-4-kisiye-islem-yapildi/35/12" İLE İLGİLİ HABERLER

NEVÜ’de 2 Profesör Ataması Yapıldı
Nevşehir Hacı Bektaş Veli Üniversitesi (NEVÜ) Fen Edebiyat Fakültesi ve Eğitim Fakültesi’ne 2 profesör ataması yapıldı. ..
KOP ve Kalkınma Ajansları 2. İstişare Toplantısı Yozgat’ta Yapıldı.
Sanayi ve Teknoloji Bakanlığına bağlı KOP Bölge Kalkınma İdaresi Başkanlığı ile 8 ilden oluşan KOP bölgesinde faaliyet g..
Uyuşturucu ile Mücadele Aralıksız Devam Ediyor..
Nevşehir İl Jandarma Komutanlığı unsurları tarafından uyuşturucu madde ile mücadele kapsamında icra edilen 2 farklı faal..
Rektör Aktekin Ürgüp Sebahat ve Erol Toksöz Turizm Meslek Yüksekokulu Öğrencileriyle Bir Araya Geldi
Nevşehir Hacı Bektaş Veli Üniversitesi (NEVÜ) Rektörü Prof. Dr. Semih Aktekin, üniversitenin Ürgüp Sebahat ve Erol Toksö..
Jandarmanın Yaptığı Aramada Uyuşturucu Madde ve Ruhsatsız Tüfek Ele Geçirildi
Ürgüp İlçe Jandarma Komutanlığı sorumluluk sahasında icra edilen faaliyette Uyuşturucu Madde ve Ruhsatsız Tüfek Ele Geçi..
Uyuşturucu Tacirlerine Yönelik Operasyonlar Devam Ediyor.
Nevşehir İl Emniyet Müdürlüğüne bağlı Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri Nevşehir genelinde Uyuşturucu M..
Uyuşturucu Kullanmaktan Aranan 1 Kişi Bölükören Köyü'nde Yakalandı.
Bölükören Köyü'nde Hakkında “Kullanmak İçin Uyuşturucu veya Uyarıcı Madde Satın Almak, Kabul Etmek, Bulundurmak ve Kulla..
Gülşehir ilçesi Yeniyaylacık köyünde ''Uyuşturucu Kullanmaktan Aranan Şahıs Yakalandı.
Gülşehir ilçesi Yeniyaylacık köyünde icra edilen faaliyette; “Uyuşturucu veya Uyarıcı Madde Satın Almak, Kabul Etmek, Bu..
“Kişiyi Fuhşa Teşvik Etmek, V.b Suçlardan Aranan Şahıs Tutuklandı.
“Kişiyi Fuhşa Teşvik Etmek, Yaptırmak veya Aracılık Etmek veya Yer Temin Etmek ve Kişiyi Hürriyetin Yoksun Kılma” suçund..
Gülşehir'de Uyuşturucu Operasyonu.
Gülşehir-Tuzköy mahallesinde; şahsın aracında ve üzerinde yapılan aramada; uyuşturucu maddesi ve içme düzeneği ele geçir..
HABER ARA
ÇOK OKUNAN HABERLER
VİDEO GALERİ
FOTO GALERİ
GÜNDEMDEN BAŞLIKLAR
Henüz anket oluşturulmamış.
YUKARI