Bugun...

"urgup-te-uyusturucu-ve-6136-sayali-kanuna-muhalefet-etmek-suclarindan-4-kisiye-islem-yapildi/s/keywords/urgup-te-uyusturucu-ve-6136-sayali-kanuna-muhalefet-etmek-suclarindan-4-kisiye-islem-yapildi/35/s/keywords/urgup-te-uyusturucu-ve-6136-sayali-kanuna-muhalefet-etmek-suclarindan-4-kisiye-islem-yapildi/s/keywords/urgup-te-uyusturucu-ve-6136-sayali-kanuna-muhalefet-etmek-suclarindan-4-kisiye-islem-yapildi/35/32" İLE İLGİLİ HABERLER

Kardelen Koleji’nde Yeni Velilerle Tanışma Toplantısı Yapıldı!
Nevşehir’in Lider Eğitim Kurumu Özel Kardelen Koleji Velilerle Tanışma Toplantısında Öğrencilere Yönelik Oryantasyon ve ..
OKUL GÜVENLİĞİ TOPLANTISI VALİ AKTAŞ BAŞKANLIĞINDA YAPILDI
Nevşehir Valiliğince 2017-2018 Eğitim Öğretim ve Okul Güvenliği Toplantısı, Valilik Toplantı Salonu’nda yapıldı. ..
Ürgüp'te 30 Ağustos Zafer Bayramı
30 Ağustos Zafer Bayramının 95. yıldönümü ve Türk Silahlı Kuvvetler Günü Türkiye genelinde olduğu gibi Ürgüp'te de tören..
Türkiye Trafik Güvenliği Denetimi (5) Uygulaması Yapıldı
Emniyet Müdürlüğü Nevşehir Bölge Trafik Denetleme Şube Müdürlüğü ekiplerinin 24.08.2017 tarihinde saat:11:00/13:00 ve 16..
Nevşehir'de Uyuşturucu Operasyonları Aralıksız Devam Ediyor.
Nevşehir İl Emniyet Müdürlüğü'ne bağlı Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekiplerinin yapmış olduğu çalışmada; si..
Kozaklı İlçesi'nde Ruhsatsız Silah ve Uyuşturucu Madde Yakalandı
Kozaklı İlçe Emniyet Amirliği Ekipleri'nin yapmış olduğu çalışmada; park halinde bulunan şüpheli araçta ruhsatsız silah..
NGC’de görev dağılımı yapıldı
Nevşehir Gazeteciler Cemiyeti’nde (NGC) görev dağılımı yapıldı.
Uyuşturucunun Zararları Konusunda Bilinçlendirici Afiş ve Broşür Dağıtımı Yapıldı.
Nevşehir Toplum Destekli Polislik Şube Müdürlüğü tarafından; 26 Haziran Dünya Uyuşturucu Kullanımı ve Kaçakçılığı İle Mü..
Uçhisar’da Ramazan Bayramı dolayısıyla bayramlaşma yapıldı
Uçhisarlı vatandaşlar Ramazan Bayramı münasebetiyle Uçhisar Kalkınma ve Dayanışma Derneği bahçesindeki bayramlaşma tören..
Ürgüp Belediyesi tarafından Ramazana Veda İftar Sofrasına Davet
Ürgüp Belediyesi tarafından Ürgüp Cumhuriyet Meydanında 2017 yılı Ramazan ayının 28. orucu tutulacak olan 23 Haziran Cum..
HABER ARA
ÇOK OKUNAN HABERLER
VİDEO GALERİ
FOTO GALERİ
GÜNDEMDEN BAŞLIKLAR
Henüz anket oluşturulmamış.
YUKARI