Bugun...

"uyusturucuya-bagli-olumler-gecen-yila-gore-yuzde-26-azaldi/s/keywords/uyusturucuya-bagli-olumler-gecen-yila-gore-yuzde-26-azaldi/9/s/keywords/uyusturucuya-bagli-olumler-gecen-yila-gore-yuzde-26-azaldi/s/keywords/uyusturucuya-bagli-olumler-gecen-yila-gore-yuzde-26-azaldi/9/7" İLE İLGİLİ HABERLER

AGD Nevşehir Şubesinden Rektör Prof. Dr. Mazhar Bağlı’ya Ziyaret
Anadolu Gençlik Derneği (AGD) Nevşehir Şube Başkanı Abdurahim Doğru ve beraberindeki heyet, Nevşehir Hacı Bektaş Veli Ün..
13 Ocak Cuma Günü Nevşehir Merkez İlçe ve Bağlı Köyleri ile Bazı İlçelerde Okullar Tatil Edildi
Nevşehir Valiliği'nden Yapılan açıklamaya göre; 13 Ocak Cuma Günü Nevşehir Merkez İlçe ve Bağlı Köyleri ile Bazı İlçeler..
İTFAİYE , GEÇEN YIL 88 YANGINA MÜDAHALE ETTİ
Nevşehir Belediyesi İtfaiye Müdürlüğü tarafından geçen yıl içerisinde Nevşehir kent merkezi başta olmak üzere merkez ilç..
Nevşehir Emniyetinden Uyuşturucuya Geçit Yok.
Nevşehir Emniyet Müdürlüğü'ne bağlı ekipler Uyuşturucu ve Kaçakcılıkla Mücadele kapsamında İl Merkezi ve İlçelerde başar..
SONGÜL AKTAŞ HANIMEFENDİ ÇOCUK EVLERİNİ ZİYARET ETTİ
Nevşehir Valisi İlhami AKTAŞ’ın eşi Songül AKTAŞ, Çocuk Evleri Koordinasyon Merkezi Müdürlüğününe bağlı çocuk evlerini z..
Nevşehirde 61 Yaşında, Organları ile 4 Kişeye Hayat Verecek
Nevşehir Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreterliğine bağlı Nevşehir Devlet Hastanesinin 3. Basamak yoğun bakım ünitesi..
Ümit Balak Gülşehir Belediye Başkanlığı Hazırlığında
Gülşehir'e Bağlı iken mahalle olarak ilçemize bağlanan Tuzköy kasabası'nda iki dönem üst üste Belediye Başkanlığı yapan ..
VALİ AKTAŞ HIRKATEPESİDELİK KÖYÜ PİLAV ŞENLİĞİNE KATILDI
Nevşehir Hacıbektaş ilçesine bağlı Hırkatepesidelik Köyünde geleneksel bulgur pilavı şöleninin dördüncüsü düzenlendi. ..
LYS Sonuçlarına Göre Üniversitemizde Doluluk Oranı %95’e Ulaştı
Nevşehir Hacı Bektaş Veli Üniversitesi, LYS sonuçlarına göre lisans programlarında yüzde 95 doluluk oranına ulaştı. ..
Mehmet Oflaz Şehit Oldu!!! SON DAKİKA SON DAKİKA
Gülşehir ilçesi'nde uzun bir süre görev aldıktan sonra geçen senelerde Adana iline tayin olan ve geçtiğimiz günlerde gör..
HABER ARA
ÇOK OKUNAN HABERLER
VİDEO GALERİ
FOTO GALERİ
GÜNDEMDEN BAŞLIKLAR
Henüz anket oluşturulmamış.
YUKARI