Bugun...

"vali-aktas-secim-guvenligi-toplantisi-na-katildi/s/keywords/vali-aktas-secim-guvenligi-toplantisi-na-katildi/34/s/keywords/vali-aktas-secim-guvenligi-toplantisi-na-katildi/s/keywords/vali-aktas-secim-guvenligi-toplantisi-na-katildi/34/10" İLE İLGİLİ HABERLER

“KOOPERATİFÇİLİK VE KOOPERATİFLEŞME” TOPLANTISI NTSO’DA GERÇEKLEŞTİ
Ticaret Bakanlığı Esnaf Sanatkarlar ve Kooperatifçilik Genel Müdürü Necmettin Erkan’nın katılımıyla “Kooperatifçilik ve ..
NGC’den Vali Aktaş’a veda ziyareti
TGF Genel Sekreteri ve NGC Başkanı Bayram Ekici, son yayınlanan Valiler Kararnamesi ile Çanakkale Valiliğine atanan İlha..
Avanos Belediye Başkanı İbaş’dan Vali Aktaş’a Veda Ziyareti
Avanos Belediye Başkanı Celal Alper İbaş, Nevşehir Valiliği görevini yürüten ve son yayınlanan Valiler Kararnamesi ile N..
VALİ AKTAŞ, İL JANDARMA KOMUTANLIĞI’NA VEDA ZİYARETİNDE BULUNDU
Valiler Kararnamesi ile Çanakkale Valisi olarak atanan Nevşehir Valisi İlhami Aktaş, veda ziyaretleri kapsamında İl Jand..
OSB YÖNETİM KURULU TOPLANTISI YAPILDI
Nevşehir Valisi İlhami Aktaş’ın başkanlığında, Organize Sanayi Bölgesi (OSB) Yönetim Kurulu Toplantısı yapıldı. ..
Vali Aktaş; Nevşehir'de Kamu Görevlilerini, Çalıştıkları Yerde Ziyaret Etti.
Nevşehir Valisi İlhami Aktaş; Nevşehir'in huzuru ve güvenliği, can ve mal emniyeti ile vatandaşlarımızın sağlığı için ça..
Vali Aktaş, Pazar Yerinde İncelemelerde Bulundu
Nevşehir Valisi İlhami Aktaş, Koronavirüsle (Kovit-19) mücadele tedbirleri kapsamında İl Merkezinde bulunan Pazar yerind..
PARMAKSIZ, 365 ODA/BORSA YÖNETİM KURULU BAŞKANI İLE VİDEO KONFERANSA KATILDI
Nevşehir Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı M. Arif Parmaksız, Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) Baş..
Nevşehir Valiliğinden İkamette Ödeme Toplantısı
Nevşehir Valisi İlhami Aktaş’ın başkanlığında, ekonomik istikrar kalkanı paketi kapsamında Aile, Çalışma ve Sosyal Hizme..
NEVÜ Rektörü Aktekin’den Nevşehir Valisi Aktaş’a Ziyaret
Nevşehir Hacı Bektaş Veli Üniversitesi (NEVÜ) Rektörü Prof. Dr. Semih Aktekin, Nevşehir Valisi İlhami Aktaş’ı ziyaret et..
HABER ARA
ÇOK OKUNAN HABERLER
VİDEO GALERİ
FOTO GALERİ
GÜNDEMDEN BAŞLIKLAR
Henüz anket oluşturulmamış.
YUKARI