Bugun...

"vali-inci-sezer-becel-den-10-kasim-ataturk-u-anma-gunu-mesaji/reklam/s/keywords/vali-inci-sezer-becel-den-10-kasim-ataturk-u-anma-gunu-mesaji/reklam/34" İLE İLGİLİ HABERLER

Tanrıver, “Nevşehirimizin ve Milletimizin Başı Sağolsun”
AK Parti Nevşehir İl Başkanı Mehmet Ali Tanrıver, Şırnak'ın İdil ilçesinde teröristlerle girdiği çatışmada ağır yaralana..
Vali Ceylan'dan 8 Mart Dünya Kadınlar Günü Mesajı
Nevşehir Valisi Mehmet Ceylan 8 Mart Dünya Kadınlar Günü münasebetiyle bir Mesaj yayınladı.
Hacıbektaş, 2016 Kısa Öykü ve Şiir Yarışmaları Şartnameleri
53.ULUSAL 27. ULUSLARARASI HACI BEKTAŞ VELİ ANMA TÖRENLERİ VE KÜLTÜR SANAT ETKİNLİKLERİ ÇERÇEVESİNDE DÜZENLENEN ŞİİR YA..
Dünya Kadınlar Günü Kapadokya Kültür ve Sanat Merkezi’nde Kutlanacak.
Nevşehir Belediyesi tarafından 8 Mart Dünya Kadınlar Günü nedeniyle 8 Mart Salı günü Kapadokya Kültür ve Sanat Merkezi’n..
 SMMMO Yönetim Kurulu Başkanı Oruç Irmak Vali Ceylan'ı Ziyaret Etti.
SMMMO Yönetim Kurulu üyeleri, Oruç IRMAK başkanlığında “1 Mart Muhasebeciler Günü” dolayısıyla Vali Mehmet CEYLAN’ı mak..
Nevşehir 20 Temmuz İlkokulu’nda Yangın Tatbikatı Düzenlendi.
Nevşehir Belediyesi İtfaiye Müdürlüğü Sivil Savunma Günü ve Deprem Haftası kapsamında 20 Temmuz İlkokulu’nda yangın ta..
NGC Başkanı Bayram Ekici, Teşekkür Mesajı Yayınladı.
Nevşehir Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Bayram Ekici, 18-21 Şubat 2016 tarihleri arasında gerçekleştirilen Türkiye Gazetec..
TÜRKİYE GAZETECİLER FEDERASYONU HEYETİ VALİ CEYLAN'I ZİYARET ETTİ
Nevşehir Gazeteciler Cemiyetinin ev sahipliğinde gerçekleştirilen Türkiye Gazeteciler Federasyonu 50.Başkanlar Konseyi ..
Kardelen Eğitim Kurumları Yönetim Kurulu Başkanı Yücel MENEKŞE'den Terör Mesajı
Kardelen Eğitim Kurumları Yönetim Kurulu Başkanı Sayın Yücel MENEKŞE son günlerde yaşanan hain terör saldırılarına yönel..
NEVŞEHİR BELEDİYE BAŞKANI ÜNVER’DEN TAZİYE MESAJI
Nevşehir Belediye Başkanı Hasan Ünver, ülkesi ve milleti ile bölünmez bir bütün olan Türkiye’yi bölmek ve parçalamak ist..
HABER ARA
ÇOK OKUNAN HABERLER
VİDEO GALERİ
FOTO GALERİ
GÜNDEMDEN BAŞLIKLAR
Henüz anket oluşturulmamış.
YUKARI