Bugun...

"vali-inci-sezer-becel-den-10-kasim-ataturk-u-anma-gunu-mesaji/rss/s/keywords/vali-inci-sezer-becel-den-10-kasim-ataturk-u-anma-gunu-mesaji/rss/2" İLE İLGİLİ HABERLER

GELENEKSEL BAYRAMLAŞMA, 25 HAZİRAN PAZAR GÜNÜ YAPILACAK
Nevşehir’de, Ramazan Bayramı nedeniyle düzenlenecek geleneksel bayramlaşma, Ramazan Bayramının birinci günü olan 25 Hazi..
VALİ AKTAŞ İFTARDA İL ÖZEL İDARESİ ÇALIŞANLARI İLE BULUŞTU
Nevşehir Valisi İlhami Aktaş iftarda il özel idaresi çalışanları ile buluştu.
VALİ AKTAŞ AVANOSLU ŞEHİT POLİS HALİL GÜN’ÜN AİLESİNE ZİYARETTE BULUNDU
Nevşehir Valisi İlhami Aktaş, Nevşehir Milletvekili Ebubekir Gizligider ve Avanos Kaymakam Vekili Muhammed Sait Baytok A..
VALİ AKTAŞ UMUDA BİR ADIM TÜM ENGELLİLER DERNEĞİNİN İFTARINA KATILDI
Nevşehir Valisi İlhami Aktaş ve Eşi Songül Aktaş Hanımefendi Umuda bir Adım Tüm Engelliler Yardımlaşma ve Dayanışma Dern..
MÜFTÜLÜK HEYETİNDEN VALİ AKTAŞ’A ZİYARET
Nevşehir İl Müftüsü Yakup Öztürk beraberinde Müftü Yardımcıları ve cami imam hatiplerinden oluşan heyet ile Nevşehir Val..
Dünya Yoga Günü’ Akmerkez’de kutlanacak
Dünyanın her yerinde 21 Haziran tarihinde kutlanan ‘Dünya Yoga Günü’, Adnan Çabuk Yoga Vakfı ve Hindistan Başkonsolosluğ..
Milletvekili AÇIKGÖZ'den Kadir Gecesi Kutlama Mesajı
AK Parti Nevşehir Milletvekili TBMM Başkanlık Divanı Üyesi Mustafa Açıkgöz, Kadir gecesi münasebetiyle bir mesaj yayımla..
AK PARTİ İL BAŞKANI TANRIVER’İN KADİR GECESİ MESAJI
AK Parti Nevşehir İl Başkanı Mehmet Ali Tanrıver, “birlik ve beraberliğin, dayanışmanın, rahmetin ve bereketin ayı Ramaz..
FENER RUM PATRİĞİ BARTHOLOMEOS VALİ AKTAŞ’I MAKAMINDA ZİYARET ETTİ
Fener Rum Patriği Bartholomeos, Nevşehir’in Ürgüp İlçesi'ne bağlı Mustafapaşa Köyü'ndeki Konstantin Eleni Kilisesi'nde y..
Milletvekili Açıkgöz, 19 Mayıs Atatürk’ ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı Kutlu Olsun
AK PARTİ Nevşehir Milletvekili TBMM Başkanlık Divanı Kâtip Üyesi Ecz. Mustafa AÇIKGÖZ, 19 Mayıs Atatürk’ ü Anma, Gençl..
HABER ARA
ÇOK OKUNAN HABERLER
VİDEO GALERİ
FOTO GALERİ
GÜNDEMDEN BAŞLIKLAR
Henüz anket oluşturulmamış.
YUKARI