Bugun...

"vali-inci-sezer-becel-den-10-kasim-ataturk-u-anma-gunu-mesaji/s/keywords/vali-inci-sezer-becel-den-10-kasim-ataturk-u-anma-gunu-mesaji/20/s/keywords/vali-inci-sezer-becel-den-10-kasim-ataturk-u-anma-gunu-mesaji/s/keywords/vali-inci-sezer-becel-den-10-kasim-ataturk-u-anma-gunu-mesaji/20/58" İLE İLGİLİ HABERLER

Gülşehir Belediye Başkan Adayı Erkan Çiftçi'den Berat Kandili Mesajı.
Milliyetçi Hareket Partisi Gülşehir Belediye Başkan Adayı Erkan Çiftçi, Berat kandili münasebetiyle bir mesaj yayınladı...
NEVÜ Rektörü Prof. Dr. Semih Aktekin’in Berat Kandili Mesajı
Mübarek üç ayların son kandili olarak idrak ettiğimiz Berat Kandili; Ramazan Ayı’nın manevi ikliminin de hissedildiği mü..
BAŞKAN PARMAKSIZ’DAN BERAT KANDİLİ MESAJI
Nevşehir Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı M. Arif Parmaksız, Berat Kandili dolayısıyla bir mesaj yayımlaya..
VALİ FİDAN, BİRLİK BAŞKANLIĞINI ZİYARET ETTİ
Nevşehir Valisi Ali Fidan, Nevşehir Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği Başkanı Mehmet Pınarbaşı’nı ziyaret etti...
Gazeteciler, Çalışan Gazeteciler Günü’nde doyasıya eğlendi
Nevşehir’de görev yapan gazeteciler, 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü dolayısıyla Nevşehir Gazeteciler Cemiyeti´nin orga..
Ekici 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü’nü kutladı
TGF Genel Sekreteri ve NGC Başkanı Ekici, bir mesaj yayımlayarak meslektaşlarının 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü’nü ku..
NTSO KASIM AYI OLAĞAN MECLİS TOPLANTISI YAPILDI
Nevşehir Ticaret ve Sanayi Odası Kasım ayı meclis toplantısı Yönetim Kurulu Başkanı M. Arif Parmaksız ve Meclis Başkanı ..
Ekici’den Öğretmenler Günü mesajı
Türkiye Gazeteciler Federasyonu (TGF) Genel Sekreteri ve Nevşehir Gazeteciler Cemiyeti (NGC) Başkanı Bayram Ekici Öğretm..
BAŞKAN PARMAKSIZ’DAN 24 KASIM ÖĞRETMENLER GÜNÜ MESAJI
Nevşehir Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı M. Arif Parmaksız, 24 Kasım Öğretmenler Günü dolayısıyla bir mes..
Ekici’den Dünya Gazeteciler Günü mesajı
Türkiye Gazeteciler Federasyonu (TGF) Genel Sekreteri ve Nevşehir Gazeteciler Cemiyeti (NGC) Başkanı Bayram Ekici, 21 Ek..
HABER ARA
ÇOK OKUNAN HABERLER
VİDEO GALERİ
FOTO GALERİ
GÜNDEMDEN BAŞLIKLAR
Henüz anket oluşturulmamış.
YUKARI