Bugun...

"vali-inci-sezer-becel-den-10-kasim-ataturk-u-anma-gunu-mesaji/s/keywords/vali-inci-sezer-becel-den-10-kasim-ataturk-u-anma-gunu-mesaji/23/s/keywords/vali-inci-sezer-becel-den-10-kasim-ataturk-u-anma-gunu-mesaji/s/keywords/vali-inci-sezer-becel-den-10-kasim-ataturk-u-anma-gunu-mesaji/23/62" İLE İLGİLİ HABERLER

VALİ AKTAŞ’TAN ESNAF ZİYARETİ
Nevşehir Valisi İlhami Aktaş, esnaflarla buluşmaya ve taleplerini yerinde dinlemeye devam ediyor…
AHİKA YÖNETİM KURULU KASIM AYI TOPLANTISI AVANOS İLÇESİNDE YAPILDI
Ahiler Kalkınma Ajansı Yönetim Kurulu Kasım Ayı Toplantısı; 27.11.2018 tarihinde, “Milli Teknoloji, Güçlü Sanayi Hamlesi..
Nevşehir Belediye Başkanı Seçen, ''ATATÜRK’ÜN ÇİZDİĞİ HEDEFLERE ULAŞIYORUZ
Nevşehir Belediye Başkanı Atilla Seçen, Türkiye Cumhuriyeti’nin kurucusu Mustafa Kemal Atatürk’ün ölümünün 80. yıldönüm..
SEÇEN, ATATÜRK BULVARI ÜZERİNDEKİ ESNAFLARI ZİYARET ETTİ
Nevşehir Belediye Başkanı Atilla Seçen, Atatürk Bulvarı üzerindeki esnafları ziyaret ederek hayırlı işler dileğinde bulu..
VALİ AKTAŞ, “KARİYER GÜNLERİ” KONFERANSI VERDİ
Nevşehir Valisi İlhami Aktaş, Ürgüp İlçesinde düzenlenen Kariyer Günleri "Hayatın Anlamı Kitap" Projesi konulu konferans..
KURBAN BAYRAMI NEDENİYLE BAYRAMLAŞMA 20 AĞUSTOS GÜNÜ YAPILACAK
Nevşehir’de Kurban Bayramı münasebetiyle geleneksel olarak düzenlenen bayramlaşma,20 Ağustos Pazartesi günü yapılacak. ..
VALİ AKTAŞ’DAN, GÖR-BİR DERNEĞİNE ZİYARET
Nevşehir Valisi İlhami Aktaş, ziyaretleri kapsamında Görmeyenler Kültür ve Birleşme Derneğini (GÖR-BİR) ziyaret etti. ..
VALİ AKTAŞ, DERİNKUYU KAYMAKAMLIĞINI ZİYARET ETTİ
Nevşehir Valisi İlhami Aktaş, Derinkuyu Kaymakam Vekili İsmail Erdoğan’ı ziyaret ederek, ilçe ve ilçedeki yapılan kurums..
VALİ AKTAŞ, MAZI KÖYÜ YERALTI ŞEHRİNDE İNCELEMELERDE BULUNDU
Dünyanın en önemli turizm merkezlerinden biri olan Kapadokya´da yerli ve yabancı turistlerin yoğun olarak ziyaret edilen..
VALİ İLHAMİ AKTAŞ’DAN NTSO VE NTB’YE HAYIRLI OLSUN ZİYARETİ
Nevşehir Ticaret ve Sanayi Odası (NTSO) ve Nevşehir Ticaret Borsası (NTB) seçimlerinde yeniden seçilen mevcut başkanlar ..
HABER ARA
ÇOK OKUNAN HABERLER
VİDEO GALERİ
FOTO GALERİ
GÜNDEMDEN BAŞLIKLAR
Henüz anket oluşturulmamış.
YUKARI