Bugun...

"vali-inci-sezer-becel-den-10-kasim-ataturk-u-anma-gunu-mesaji/s/keywords/vali-inci-sezer-becel-den-10-kasim-ataturk-u-anma-gunu-mesaji/24/s/keywords/vali-inci-sezer-becel-den-10-kasim-ataturk-u-anma-gunu-mesaji/s/keywords/vali-inci-sezer-becel-den-10-kasim-ataturk-u-anma-gunu-mesaji/24/18" İLE İLGİLİ HABERLER

Azerbaycan Milletvekili Paşayeva, Vali Aktaş'ı Ziyaret Etti
Azerbaycan Milletvekili ve Türkiye-Azerbaycan Parlamentolararası Dostluk Grubu Başkan Vekili Ganire Paşayeva, İlimiz Val..
Doç.Dr. MEHMET ÇERİBAŞ’DAN VALİ AKTAŞ’A ZİYARET
Nevşehir Hacıbektaş Veli Üniversitesinden Türkçe ve Yabancı Dil Uygulama ve Araştırma Merkezi (TÖMER) Müdürü Doç.Dr. Meh..
BAŞKAN PARMAKSIZ’DAN BASIN BAYRAMI KUTLAMA MESAJI
Nevşehir Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı M. Arif Parmaksız, 24 Temmuz Gazeteciler ve Basın Bayramı nedeni..
15 TEMMUZ DEMOKRASİ VE MİLLİ BİRLİK GÜNÜ ETKİNLİKLERİ BAŞLADI
Türk Milleti’nin bölünmez bütünlüğüne karşı Fetullahçı Silahlı Terör Örgütü mensuplarınca 15 Temmuz 2016 tarihinde gerçe..
Bayram Ekici’den teşekkür mesajı
Nevşehir Gazeteciler Cemiyeti Başkanlığı görevine yeniden seçilen Bayram Ekici teşekkür mesajı yayınlayarak kendisine de..
15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü’nde bir dizi etkinlikle kutlanacak
Terör elebaşı Fetullah Gülen’in, Türk askeri üniforması kılığına soktuğu teröristleri tarafından gerçekleştirilen hain d..
VALİ VEKİLİ AHMET SOLEY ÇAKILLI KÖYÜ DOLAZ ŞENLİKLERİNE KATILDI
Nevşehir Vali Vekili Ahmet SOLEY İlimiz Derinkuyu İlçesine bağlı Çakıllı Köyünde Dolaz Şenliklerine katıldı. ..
VALİ AKTAŞ'dan RAMAZAN BAYRAMI ÖNCESİ ŞEHİT AİLELERİNE ZİYARET
Nevşehir Valisi İlhami Aktaş, Ramazan Bayramı münasebetiyle şehit ailelerine ziyarette bulunarak acı ve sevinçlerine ort..
Milletvekili Açıkgözden ''Ramazan Bayramı'' Kutlama Mesajı.
AK Parti Nevşehir Milletvekili TBMM Başkanlık Divanı Üyesi Mustafa AÇIKGÖZ' ''Ramazan Bayramı'' dolayısıyla bir kutlama ..
VALİ AKTAŞ YAZ KURAN KURSU ÖĞRENCİLERİ İLE BULUŞTU
Nevşehir Valisi İlhami Aktaş, Nevşehir Merkez Zihni paşa Camii’nde yaz Kur’an kursuna devam eden çocuklarla bir araya ge..
HABER ARA
ÇOK OKUNAN HABERLER
VİDEO GALERİ
FOTO GALERİ
GÜNDEMDEN BAŞLIKLAR
Henüz anket oluşturulmamış.
YUKARI