Bugun...

"vali-inci-sezer-becel-den-10-kasim-ataturk-u-anma-gunu-mesaji/s/keywords/vali-inci-sezer-becel-den-10-kasim-ataturk-u-anma-gunu-mesaji/30/reklam" İLE İLGİLİ HABERLER

VALİ AKTAŞ’TAN “KADINA YÖNELİK ŞİDDETE KARŞI ULUSLARARASI MÜCADELE VE DAYANIŞMA GÜNÜ” MESAJI
Nevşehir Valisi İlhami Aktaş, 25 Kasım “Kadına Yönelik Şiddete Karşı Uluslararası Mücadele ve Dayanış Günü” nedeni ile y..
Aşık Veysel'i Anma Etkinlikleri
Güray Müze aile olarak başlatmış olduğumuz kültür ve sanat etkinlikleri kapsamında, Kasım ayında, doğumunun 125. yılı do..
NÜFUS MÜDÜRLÜKLERİ, 17 KASIM 2019 TARİHİNDE AÇIK OLACAKTIR
2019 Akademik Personel ve Lisansüstü Eğitimi Girişi Sınavı (2019-ALES/3) nedeniyle, 17 Kasım 2019 Pazar günü 07-.00-10.0..
Başkan Çiftçi'den 21 Ekim Gazeteciler Günü Mesajı.
Başkan Çiftçi'den 21 Ekim Gazeteciler Günü Mesajı Gülşehir Belediye Başkanı Fatih Çiftçi ,21 Ekim Dünya Gazeteciler Günü..
 Vali Aktaş eşi ile şehit Polis Memuru Furkan Demir’in kız kardeşinin nişan törenine katıldı.
Nevşehir Valisi İlhami Aktaş ve eşi Songül Aktaş, şehit Polis Memuru Furkan Demir’in kız kardeşi Elvin Demir’in nişan tö..
BAŞKAN PARMAKSIZ'DAN 'DÜNYA GAZETECİLER GÜNÜ' MESAJI
Nevşehir Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı M. Arif Parmaksız, 21 Ekim Dünya Gazeteciler Günü dolayısıyla me..
BELEDİYE BAŞKANI RASİM ARI’NIN ‘DÜNYA GAZETECİLER GÜNÜ’ MESAJI
Nevşehir Belediye Başkanı Rasim Arı, 21 Ekim Dünya Gazeteciler Günü'nü kutladı. Arı, “Toplumların haber alma hakkını eld..
Ekici’den Dünya Gazeteciler Günü mesajı
Nevşehir Gazeteciler Cemiyeti (NGC) Başkanı ve Türkiye Gazeteciler Federasyonu (TGF) Genel Sekreteri Bayram Ekici, 21 Ek..
21 Ekim Dünya Gazeteciler Günü Kutlu Olsun
İnsan onurunu, vicdanını, kamu yararını gözeterek üstün gayretle çalışan değerli basın mensuplarımız, evrensel bir mesle..
Rektör Bağlı'dan Trafik Kazasında Hayatını Kaybeden Öğrenci İçin Taziye Mesajı
Nevşehir Hacı Bektaş Veli Üniversitesi (NEVÜ) Rektörü Prof. Dr. Mazhar Bağlı, gece saatlerinde meydana gelen ve NEVÜ öğr..
HABER ARA
ÇOK OKUNAN HABERLER
VİDEO GALERİ
FOTO GALERİ
GÜNDEMDEN BAŞLIKLAR
Henüz anket oluşturulmamış.
YUKARI