Bugun...

"vali-inci-sezer-becel-den-10-kasim-ataturk-u-anma-gunu-mesaji/s/keywords/vali-inci-sezer-becel-den-10-kasim-ataturk-u-anma-gunu-mesaji/33/s/keywords/vali-inci-sezer-becel-den-10-kasim-ataturk-u-anma-gunu-mesaji/s/keywords/vali-inci-sezer-becel-den-10-kasim-ataturk-u-anma-gunu-mesaji/33/29" İLE İLGİLİ HABERLER

BAŞKAN ARI’DAN 10 OCAK ÇALIŞAN GAZETECİLER GÜNÜ MESAJI
Nevşehir Belediye Başkanı Rasim Arı, halkın haber alma hakkı için fedakarca çalışan basın mensuplarının 10 Ocak Çalışan ..
Vali İnci Sezer Becel'in '10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü' Mesajı
'Çağımızın dinamik mesleklerinden biri olan gazetecilik, ideal manada haberin doğrusunu insanlara ulaşmasını sağlamak gi..
Nevşehir Valisi BECEL Nevşehir Esnaf Odaları Birliğini Ziyaret Etti
Nevşehir Valisi İnci Sezer Becel Nevşehir Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği Başkanı Mehmet Pınarbaşı'yı ziyaret etti...
NEVÜ Rektörü Prof. Dr. Semih Aktekin’den Merhum Prof. Dr. Mehmet Köçer İçin Taziye Mesajı
Üniversitemizde Eğitim Fakültesi Sosyal Bilgiler Eğitimi Anabilim Dalı Başkanlığı ve Rektör Yardımcılığı görevlerinde bu..
Aşı üreten Almanya’nın ilham kaynağı Atatürk’tür
BTP Lideri Hüseyin Baş,”Bugün Almanya’da üretilen bir Kovid-19 aşısında Atatürk'ün kurduğu Refik Saydam Hıfzıssıhha enst..
Sivil Havacılık Günü Paraşüt Atlayışı ile Kutlandı
7 Aralık Uluslararası Sivil Havacılık Günü’nü kutlamak üzere Kapadokya Üniversitesi Sıcak Hava Balonu ve Hava Gemisi Uyg..
Vali Becel, Kadına Yönelik Şiddetle Mücadele Mülki İdare Amirleri Eğitim Seminerine Katıldı.
Nevşehir Valisi İnci Sezer Becel, İçişleri Bakanımız Sayın Süleyman Soylu'nun katılımları ile gerçekleştirilen Kadına Yö..
Ekici’den Öğretmenler Günü mesajı
Türkiye Gazeteciler Federasyonu (TGF) Genel Sekreteri ve Nevşehir Gazeteciler Cemiyeti (NGC) Başkanı Bayram Ekici, Öğr..
NEVÜ Rektörü Prof. Dr. Semih Aktekin “24 Kasım Öğretmenler Günü” Paneline Katılacak
Nevşehir Hacı Bektaş Veli Üniversitesi (NEVÜ) Rektörü Prof. Dr. Semih Aktekin, Google Meet üzerinden çevrimiçi (Online) ..
Özaltın’dan 24 Kasım Mesajı
Öğretmenlerin toplumun geleceğini şekillendiren en önemli aktörler olduğunu söyleyen Nevşehir Belediyespor kulüp Başkan ..
HABER ARA
ÇOK OKUNAN HABERLER
VİDEO GALERİ
FOTO GALERİ
GÜNDEMDEN BAŞLIKLAR
Henüz anket oluşturulmamış.
YUKARI