Bugun...

"vali-inci-sezer-becel-den-10-kasim-ataturk-u-anma-gunu-mesaji/s/keywords/vali-inci-sezer-becel-den-10-kasim-ataturk-u-anma-gunu-mesaji/38/s/keywords/vali-inci-sezer-becel-den-10-kasim-ataturk-u-anma-gunu-mesaji/s/keywords/vali-inci-sezer-becel-den-10-kasim-ataturk-u-anma-gunu-mesaji/38/36" İLE İLGİLİ HABERLER

Ankara Nevşehirliler Dernek Federasyonu Başkanından Vali Aktaş'a Ziyaret
Vali AKTAŞ, Ankara'da dernek faaliyetlerinde bulunan Nevşehirliler Dernek Federasyonu Başkanı Mehmet EREN ve beraberinde..
Vali Aktaş'dan GÖR-BİR’e Ziyaret.
Vali AKTAŞ ve beraberinde Eşi Songül AKTAŞ Hanımefendi, İŞ-KUR İl Müdürü Arif Sıdık BARATA, GÖR-BİR'İ ziyaret etti. ..
Şerife Bacı ve Tüm Şehitlerimizi Anma İstiklal Yolu Yürüyüşü
Kastamonu il Kültür ve Turizm Müdürlüğü koordinesinde İnebolu-Kastamonu arası (95 km 4 gün) ''Şerife Bacı ve Tüm Şehitle..
Köylere Hizmet Götürme Birliği Toplantısı Vali Aktaş Başkanlığında Yapıldı
Nevşehir merkeze bağlı köylere hizmet götürmek amacıyla kurulan Köylere Hizmet Götürme Birliği toplantısı valilik toplan..
Milletvekili AÇIKGÖZ'den 2016-2017 Eğitim Öğretim Yılı Yarı Yıl Mesajı
AK Parti Nevşehir Milletvekili TBMM Başkanlık Divanı Üyesi Sayın Mustafa AÇIKGÖZ' ün 2016-2017 eğitim öğretim yılı yarı ..
Nevşehir Emniyet Müdürlüğü'nden Şehit Furkan Demir İçin Taziye Mesajı.
Nevşehir İl Emniyet Müdürlüğü Şehidimiz Polis Memuru Furkan DEMİR'in Şehit düşmesi sebebi ile bir taziye mesajı yayınlad..
ÜNVER’den Baş Sağlığı Mesajı
Nevşehir Belediye Başkanı Hasan Ünver, eli kanlı terör örgütünün ülkemizin bölünmez bütünlüğüne karşı giriştiği saldırıl..
Kardelen Koleji’nde Yazar Hamdullah KÖSEOĞLU'nun katılımı ile 2. Etap Söyleşi Günü
Özel Kardelen Koleji “Kardelenliler Yazarlar İle Buluşuyor” Sloganı İle Söyleşi Günlerinin 2. Etap’ı Ünlü Yazar Hamdulla..
ÖZKAN ve Beraberindeki heyet,  Vali  AKTAŞ’ı Makamında Ziyaret Ettiler
Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığınca düzenlenen çalışma hayatında Milli Seferberlik Programı kapsamında Nevşehir'e ça..
13 Ocak Cuma Günü Nevşehir Merkez İlçe ve Bağlı Köyleri ile Bazı İlçelerde Okullar Tatil Edildi
Nevşehir Valiliği'nden Yapılan açıklamaya göre; 13 Ocak Cuma Günü Nevşehir Merkez İlçe ve Bağlı Köyleri ile Bazı İlçeler..
HABER ARA
ÇOK OKUNAN HABERLER
VİDEO GALERİ
FOTO GALERİ
GÜNDEMDEN BAŞLIKLAR
Henüz anket oluşturulmamış.
YUKARI