Bugun...

"vali-inci-sezer-becel-den-10-kasim-ataturk-u-anma-gunu-mesaji/s/keywords/vali-inci-sezer-becel-den-10-kasim-ataturk-u-anma-gunu-mesaji/39/s/keywords/vali-inci-sezer-becel-den-10-kasim-ataturk-u-anma-gunu-mesaji/s/keywords/vali-inci-sezer-becel-den-10-kasim-ataturk-u-anma-gunu-mesaji/39/54" İLE İLGİLİ HABERLER

Nevşehir Gazeteciler Cemiyeti’nden Vali Becel’e ziyaret
Nevşehir Gazeteciler Cemiyeti yöneticilerini makamında kabul eden Vali Becel, “Yerel basın, yöneticiler için de büyük bi..
Takım arkadaşlarından Tugay Yıldırım'a sürpriz doğum günü
Nevşehir Belediye spor ’un Başarılı orta saha oyuncusu Tugay Yıldırım'a takım arkadaşları tarafında sürpriz doğum günü p..
Nevşehir'in İlk Kadın Valisi İnci Sezer Becel Görevine Başladı
Cumhurbaşkanlığı Kararnamesi ile İlimize atanan Nevşehir’in ilk kadın Valisi Vali İnci Sezer Becel, görevine başladı. ..
NGC’den Vali Aktaş’a veda ziyareti
TGF Genel Sekreteri ve NGC Başkanı Bayram Ekici, son yayınlanan Valiler Kararnamesi ile Çanakkale Valiliğine atanan İlha..
Avanos Belediye Başkanı İbaş’dan Vali Aktaş’a Veda Ziyareti
Avanos Belediye Başkanı Celal Alper İbaş, Nevşehir Valiliği görevini yürüten ve son yayınlanan Valiler Kararnamesi ile N..
VALİ AKTAŞ, İL JANDARMA KOMUTANLIĞI’NA VEDA ZİYARETİNDE BULUNDU
Valiler Kararnamesi ile Çanakkale Valisi olarak atanan Nevşehir Valisi İlhami Aktaş, veda ziyaretleri kapsamında İl Jand..
BAŞKAN İBRAHİM SALAŞ'TAN 19 MAYIS MESAJI
Nevşehir Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanı İbrahim Salaş, 19 Mayıs Atatürk'ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı dolayısıy..
Başkan Aktürk'den 19 Mayıs Atatürk’ü Anma Gençlik Ve Spor Bayramı Mesajı
Ürgüp Belediye Başkanı Mehmet Aktürk, 19 Mayıs Gençlik ve Spor Bayramı dolayısıyla bir mesaj yayınladı.
BAŞKAN PARMAKSIZ’DAN 19 MAYIS MESAJI
Nevşehir Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı M. Arif Parmaksız, 19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayr..
Ekici’den 19 Mayıs kutlama mesajı
TGF Genel Sekreteri ve NGC Başkanı Bayram Ekici, 19 Mayıs Atatürk´ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı dolayısıyla bir mesaj ..
HABER ARA
ÇOK OKUNAN HABERLER
VİDEO GALERİ
FOTO GALERİ
GÜNDEMDEN BAŞLIKLAR
Henüz anket oluşturulmamış.
YUKARI