Bugun...

"vali-inci-sezer-becel-den-10-kasim-ataturk-u-anma-gunu-mesaji/s/keywords/vali-inci-sezer-becel-den-10-kasim-ataturk-u-anma-gunu-mesaji/6/s/keywords/vali-inci-sezer-becel-den-10-kasim-ataturk-u-anma-gunu-mesaji/s/keywords/vali-inci-sezer-becel-den-10-kasim-ataturk-u-anma-gunu-mesaji/6/36" İLE İLGİLİ HABERLER

Vali İnci Sezer Becel ve Milletvekili Yücel Menekşe NEVÜ’de İncelemelerde Bulundu
Nevşehir Valisi İnci Sezer Becel ve AK Parti Nevşehir Milletvekili Yücel Menekşe, Nevşehir Hacı Bektaş Veli Üniversitesi..
PARMAKSIZ’DAN NEVŞEHİR GAZETECİLER CEMİYETİNE GEÇMİŞ OLSUN MESAJI
Nevşehir Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı M. Arif Parmaksız Nevşehir Gazeteciler Cemiyeti’nin kundaklanan ..
Vali Becel, İl Özel İdaresini Ziyaret Etti
Nevşehir Valisi İnci Sezer Becel kurum ziyaretleri kapsamında İl Özel İdaresi Genel Sekreterliğini ziyaret ederek çalışm..
Kaymakam Ahmet KAVANOZ'dan  15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü " Mesajı
Gülşehir İlçe Kaymakamı Ahmet KAVANOZ' 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü " nedeniyle bir mesaj yayınladı. ..
Başkan Avcı’nın 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü mesajı
Türkiye Amatör Spor Kulüpleri Konfederasyonu TASKK Yönetim Kurulu üyesi ve Nevşehir Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu Ge..
NEVŞEHİR VALİSİ İNCİ SEZER BECEL’DEN ‘15 TEMMUZ ŞEHİTLERİ ANMA, DEMOKRASİ VE MİLLİ BİRLİK GÜNÜ’ MESAJI
Nevşehir Valisi İnci Becel Sezer, 15 Temmuz Şehitlerini anma, Demokrasi ve Milli Birlik günü nedeniyle bir mesaj yayınla..
Ekici’den 15 Temmuz mesajı
Türkiye Gazeteciler Federasyonu (TGF) Genel Sekreteri ve Nevşehir Gazeteciler Cemiyeti (NGC) Başkanı Bayram Ekici, “15 T..
NEVŞEHİR’DE 15 TEMMUZ DEMOKRASİ VE MİLLİ BİRLİK GÜNÜ ETKİNLİKLERİ
Büyük Türk Milletinin vatanın bağımsızlığı söz konusu olduğunda, hainlere karşı neler yapabileceğini tüm dünyaya gösterd..
NTSO BAŞKANI M. ARİF PARMAKSIZ'DAN 15 TEMMUZ MESAJI
Nevşehir Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı M. Arif Parmaksız, 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü nede..
Ülkü Ocakları'ndan Vali'ye ziyaret
Nevşehir Ülkü Ocakları Başkanı Ali Türker ve beraberindeki heyet geçtiğimiz gün Nevşehir Valisi olarak göreve başlayan İ..
HABER ARA
ÇOK OKUNAN HABERLER
VİDEO GALERİ
FOTO GALERİ
GÜNDEMDEN BAŞLIKLAR
Henüz anket oluşturulmamış.
YUKARI