Bugun...

"vali-inci-sezer-becel-in-24-temmuz-gazeteciler-ve-basin-bayrami-mesaji/s/keywords/vali-inci-sezer-becel-in-24-temmuz-gazeteciler-ve-basin-bayrami-mesaji/39/s/keywords/vali-inci-sezer-becel-in-24-temmuz-gazeteciler-ve-basin-bayrami-mesaji/s/keywords/vali-inci-sezer-becel-in-24-temmuz-gazeteciler-ve-basin-bayrami-mesaji/39/6" İLE İLGİLİ HABERLER

Nevruz Bayramı Nevşehir'de Coşkuyla Kutlandı.
Nevruz Bayramı, Nevşehir İl Kültür ve Turizm Müdürlüğü ve Özel bir Kolej tarafından ortaklaşa hazırlanan bir programl..
Nevşehir Milletvekili Açıkgöz, Fidan Dikti.
AK Parti Nevşehir Milletvekili TBMM Başkanlık Divanı Kâtip Üyesi Sayın Mustafa AÇIKGÖZ, “Nevruz Bayramı” ve “Ormancılık..
Nevşehir Cumhuriyet Başsavcılığı'ndan Operasyonlara İlişkin Basın Açıklaması.
Terör örgütü FETÖ/PDY'nin Nevşehir'deki yapılanmasına yönelik olarak Cumhuriyet Başsavcılığı Tarafından yürütülmekte ola..
Eldivan Teşekkür Etti.
Avanos Kaymakamı Mustafa Eldivan, Nevşehir İl Özel İdaresi genel sekreterliğine vekaleten atanmasının ardından bir Teşe..
Uzm. Dr. Muhammet Çömçe'den, 14 Mart Tıp Bayramı Mesajı
Nevşehir ili Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreteri Uzm. Dr. Muhammet Çömçe, 14 Mart Tıp Bayramı dolayısıyla bir kutla..
Dr. Ünlübay'dan 14 Mart Tıp Bayramı Mesajı.
Nevşehir İl Sağlık Müdürü Dr. Rahim ÜNLÜBAY; Dünyanın en zor ama en onurlu işlerinden birini yapan hekimlerimiz başta o..
Nevşehir İl Su Yönetimi Koordinasyon Toplantısı Yapıldı.
Nevşehir Valiliği toplantı salonunda, Vali Ceylan Başkanlığı'nda “İl Su Yönetimi Koordinasyon Kurulu” toplantısı yapıldı..
Tanrıver; “Bağımsızlığımızın Simgesi Olan Mehmet Akif Ersoy, İstiklal Hırsını Milletin İmanıyla Bütünleştiren Şairdir”
AK Parti Nevşehir İl Başkanı Mehmet Ali Tanrıver, İstiklal Marşı’nın kabul edilişinin 95.yılı ve Milli Şairimiz Mehmet..
Başkan Ünver, Vali Ceylan İle Nevşehir Külliyesinde İncelemelerde Bulundu.
Nevşehir Belediye Başkanı Hasan Ünver, yapımı devam eden Nevşehir Külliyesi’ni gezdirerek, bu güne kadar gerçekleştiri..
Yücel MENEKŞE' den "Kadınlar Günü" Mesajı
Özel Kardelen Koleji Yönetim Kurulu Başkanı Sayın Yücel Menekşe ‘’ 8 Mart Dünya Kadınlar Günü ‘’münasebetiyle kutlama m..
HABER ARA
ÇOK OKUNAN HABERLER
VİDEO GALERİ
FOTO GALERİ
GÜNDEMDEN BAŞLIKLAR
Henüz anket oluşturulmamış.
YUKARI