Bugun...

"vali-inci-sezer-becel-in-24-temmuz-gazeteciler-ve-basin-bayrami-mesaji/s/keywords/vali-inci-sezer-becel-in-24-temmuz-gazeteciler-ve-basin-bayrami-mesaji/40/s/keywords/vali-inci-sezer-becel-in-24-temmuz-gazeteciler-ve-basin-bayrami-mesaji/s/keywords/vali-inci-sezer-becel-in-24-temmuz-gazeteciler-ve-basin-bayrami-mesaji/40/59" İLE İLGİLİ HABERLER

"Gençlerden Ecdada Mektup Yarışması" 3. Yılında 15 Temmuz Şehitlerine mektup yarışmasıyla devam ediyor.
Gençlik ve Spor Bakanlığı, Gençlik Hizmetleri Genel Müdürlüğüne bağlı Etkinlikler ve Sosyal Faaliyetler Daire Başkanlığı..
İtirafçı FTÖ/PDY Şüphelileri Adli Kontrol Şartı ile Serbest Kaldı.
Nevşehir Cumhuriyet Başsavcısı Adnan TOSUN, Türkiye Cumhuriyeti Devleti'nin bekasına inanan ve güvenen; Bu Konuda Savcıl..
Ekici'den kınama; Güvenlik terörüne kimse dur demiyor
Nevşehir Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Bayram Ekici, Özel güvenlik görevlileri yetkilerini ve görevlerini aşarak gazeteci..
Gazeteciler Cemiyeti’nden Jandarma Komutanına ziyaret
Nevşehir Gazeteciler Cemiyeti (NGC) yönetimi İl Jandarma Komutanı Jandarma Kıdemli Albay Ramazan Akça’yı ziyaret etti. ..
Demokrasinin Vazgeçilmez İlkesi: Gazetecilik
21 Ekim Dünya Gazeteciler Günü dolayısıyla Nevşehir Gazeteciler Cemiyet Başkanı Bayram Ekici yayınladığı mesajla meslekt..
NEVŞEHİR BELEDİYE BAŞKANI ÜNVER,21 EKİM DÜNYA GAZETECİLER GÜNÜNÜ KUTLADI
Nevşehir Belediye Başkanı Hasan Ünver, gazetecilerin 21 Ekim Dünya Gazeteciler Gününü yayınladığı bir mesaj ile kutladı...
AK PARTİ İL BAŞKANI TANRIVER : “ 15 TEMMUZ DARBE GİRİŞİMİNİN ÖNLENMESİNDE GAZETECİLERİMİZİN PAYI BÜYÜK”
21 Ekim Gazeteciler Bayramı dolayısıyla bir mesaj yayımlayan AK Parti Nevşehir İl Başkanı Mehmet Ali Tanrıver, hain darb..
Vali AKTAŞ, Kapadokya Genç İş Adamları Derneğini (GİAD) ziyaret etti.
Kapadokya Genç İş Adamları Derneği tarafından Vali AKTAŞ’a Kapadokya bölgesindeki yatırım ve yatırım planları hakkında ..
Gülşehir İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü'nden Anlamlı Ziyaret
Gülşehir İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü'nden Nevşehir 15 Temmuz Şehitler Anıtı ve Nevşehir Vatan Şehitleri ve Gazileri Dern..
NEVŞEHİR ANADOLU LİSESİ’NDEN DUYGULANDIRAN 15 TEMMUZ ŞEHİTLERİ ANMA PROGRAMI
Nevşehir Anadolu Lisesi öğretmen ve öğrencileri tarafından hazırlanan 15 Temmuz Demokrasi Zaferi ve Şehitleri anma progr..
HABER ARA
ÇOK OKUNAN HABERLER
VİDEO GALERİ
FOTO GALERİ
GÜNDEMDEN BAŞLIKLAR
Henüz anket oluşturulmamış.
YUKARI