Bugun...

"vali-inci-sezer-becel-ve-nevu-rektoru-prof-dr-semih-aktekin-kapadokya-kiz-ogrenci-yurdunu-ziyaret-etti/s/keywords/vali-inci-sezer-becel-ve-nevu-rektoru-prof-dr-semih-aktekin-kapadokya-kiz-ogrenci-yurdunu-ziyaret-etti/107/s/keywords/vali-inci-sezer-becel-ve-nevu-rektoru-prof-dr-semih-aktekin-kapadokya-kiz-ogrenci-yurdunu-ziyaret-etti/s/keywords/vali-inci-sezer-becel-ve-nevu-rektoru-prof-dr-semih-aktekin-kapadokya-kiz-ogrenci-yurdunu-ziyaret-etti/107/36/rss" İLE İLGİLİ HABERLER

Vali Aktaş ve Belediye Başkanı Ünver, Basın Toplantısı İle Müjdeyi Verdi
Türkiye Radyo Televizyon Kurumu(TRT) tarafından düzenlenecek 39. Uluslararası Çocuk Şenliği bu yıl Nevşehir’de gerçekleş..
AK PARTİ KADIN KOLLARINDAN VALİ AKTAŞ’ A ZİYARET
AK Parti Nevşehir Kadın Kolları Başkanı Nihal Kutlar ve yönetim kurulu üyeleri Nevşehir Valisi İlhami Aktaş’ı makamında ..
Kapadokya’nın Genç Sesleri Türk Halk Müziği Ses Yarışması Sona Erdi
Nevşehir Belediyesi tarafından düzenlenen ve Kültür ve Turizm Bakanlığı’nın, 2016 yılı Genç-Des programı kapsamında dest..
Sözleşmeli Aday Öğretmenler'den İl Mili Eğitim Müdürü DEMİR’e Ziyaret.
Milli Eğitim Bakanlığı Öğretmen Atama ve Yer Değiştirme Yönetmeliği hükümleri çerçevesinde Bakanlık Öğretmen Yetiştirme ..
GÖR-BİR’den Tanrıver’e Ziyaret
Görmeyenler Kültür ve Birleşme Derneği(GÖRBİR) yönetim kurulu üyeleri, AK Parti Nevşehir İl Başkanı Mehmet Ali Tanrıver’..
Genel Sekreter Vekili Mustafa ELDİVAN Veda etti.
01 Aralık 2016 tarihli ve 29905 sayılı Resmî Gazete'de yayınlanan İçişleri Bakanlığı Atama Kararnamesi ile 1. Dereceli K..
Nevşehir İl Milli Eğitim Müdürü Murat Demir’den Kızılay'a iade-i Ziyaret.
Nevşehir İl Milli Eğitim Müdürü Murat DEMİR göreve başladıktan sonra kendisine hayırlı olsun ziyaretinde bulunan Kızılay..
7. Uluslar Arası Kapadokya Fotoğraf Yarışma Başvuruları 26 Aralık'da Sona Eriyor.
Nevşehir Belediyesi’nce fotoğraf sanatının geliştirilmesi ve bu alanda aktif şekilde çalışma yapan amatör ve profesyonel..
Gülşehir Kaymakamlığı görevine Nevşehir İl Vali yardımcısı Kayhan Getirildi.
Gülşehir İlçe Kaymakamı Murat Ertekin'in Çankırı İli Yapraklı İlçesine atamasının yapılmasıyla boşalan Gülşehir Kaymakam..
İl Jandarma Alay Komutanı Akça’dan NGC’ye iade-i ziyaret
Nevşehir İl Jandarma Komutanı Kıdemli Albay Ramazan Akça, Nevşehir Gazeteciler Cemiyeti’ne (NGC) iade-i ziyarette bulund..
HABER ARA
ÇOK OKUNAN HABERLER
VİDEO GALERİ
FOTO GALERİ
GÜNDEMDEN BAŞLIKLAR
Henüz anket oluşturulmamış.
YUKARI