Bugun...

"vali-inci-sezer-becel-ve-nevu-rektoru-prof-dr-semih-aktekin-kapadokya-kiz-ogrenci-yurdunu-ziyaret-etti/s/keywords/vali-inci-sezer-becel-ve-nevu-rektoru-prof-dr-semih-aktekin-kapadokya-kiz-ogrenci-yurdunu-ziyaret-etti/30/s/keywords/vali-inci-sezer-becel-ve-nevu-rektoru-prof-dr-semih-aktekin-kapadokya-kiz-ogrenci-yurdunu-ziyaret-etti/s/keywords/vali-inci-sezer-becel-ve-nevu-rektoru-prof-dr-semih-aktekin-kapadokya-kiz-ogrenci-yurdunu-ziyaret-etti/30/12/iletisim" İLE İLGİLİ HABERLER

Vali Fidan'dan Şehit Semih Turgut'un Annesine Ziyaret
Nevşehir Valisi Ali Fidan, Gülşehirli şehit Semih Turgut'un annesine ziyaret gerçekleştirdi.
Gülşehir Belediye Personellerinden MHP'li Erkan Çiftçi'ye Ziyaret
Gülşehir Belediye bünyesinde görev alan personel, Milliyetçi Hareket Partisi Gülşehir Belediye Başkan Adayı Erkan Çiftçi..
Alev Alatlı Kapadokya Üniversitesi'nde Gerçekleştirilen Panel ile Anıldı
Fikir ve edebiyat dünyamızın değerli kalemlerinden, Cumhurbaşkanlığı Kültür ve Sanat Büyük Ödülü sahibi ve Kapadokya Üni..
ASEM’in Düzenlediği Sanat Sohbetlerinin Üçüncüsü Gerçekleştirildi
Nevşehir Hacı Bektaş Veli Üniversitesi (NEVÜ) Avanos Seramik Uygulama ve Araştırma Merkezi (ASEM)in düzenlediği Sanat So..
Rektör Aktekin’den ‘8 Mart Dünya Kadınlar Günü’ Mesajı
Kadim kültürümüzde ve inanç sistemimizde insana ve özel olarak da kadına yönelik değerler paradigması oldukça güçlüdür. ..
NEVÜ-GSF Arş. Gör. Sertkaya’dan Ulusal ve Uluslararası Ödül
Nevşehir Hacı Bektaş Veli Üniversitesi (NEVÜ) Güzel Sanatlar Fakültesi (GSF) Seramik ve Cam Bölümü Arş. Gör. Ferit Cihat..
NEVÜ'de "Dört Peygamber Örnekliği" Adlı Projenin Sunumu Yapıldı
Nevşehir Hacı Bektaş Veli Üniversitesi (NEVÜ) Bilimsel Araştırma Projeleri (BAP) Koordinasyon Birimi tarafından destekle..
Gazeteci-Yazar Taha Kılınç NEVÜ’de ‘Filistin ve Kudüs’ Üzerine Konuştu
Nevşehir Hacı Bektaş Veli Üniversitesi (NEVÜ) Yeniler Kulübü ve TÜGVA Nevşehir iş birliğiyle, gazeteci-yazar Taha Kılınç..
NEVÜ İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesine Profesör Ataması Yapıldı
Nevşehir Hacı Bektaş Veli Üniversitesi (NEVÜ) Rektörü Prof. Dr. Semih Aktekin Başkanlığında yapılan Yönetim Kurulu Topla..
YAZICI, ''55. LİSE ÖĞRENCİLERİ ARAŞTIRMA PROJELERİ KAYSERİ BÖLGE YARIŞMASI SERGİ AÇILIŞI"NI ZİYARET ETTİ
Nevşehir İl Milli Eğitim Müdürü Yusuf YAZICI, Aksaray'da gerçekleştirilen TÜBİTAK Bilim İnsanı Destek Programları Başkan..
HABER ARA
ÇOK OKUNAN HABERLER
VİDEO GALERİ
FOTO GALERİ
GÜNDEMDEN BAŞLIKLAR
Henüz anket oluşturulmamış.
YUKARI