Bugun...

"vali-inci-sezer-becel-ve-nevu-rektoru-prof-dr-semih-aktekin-kapadokya-kiz-ogrenci-yurdunu-ziyaret-etti/s/keywords/vali-inci-sezer-becel-ve-nevu-rektoru-prof-dr-semih-aktekin-kapadokya-kiz-ogrenci-yurdunu-ziyaret-etti/30/s/keywords/vali-inci-sezer-becel-ve-nevu-rektoru-prof-dr-semih-aktekin-kapadokya-kiz-ogrenci-yurdunu-ziyaret-etti/s/keywords/vali-inci-sezer-becel-ve-nevu-rektoru-prof-dr-semih-aktekin-kapadokya-kiz-ogrenci-yurdunu-ziyaret-etti/30/12/iletisim" İLE İLGİLİ HABERLER

Bakan Pekcan, Nevşehir'de Esnafları Ziyaret Etti
Ticaret Bakanı Ruhsar Pekcan, Nevşehir'de esnafları ziyaret ederek, 31 Mart’ta yapılacak olan yerel seçimlerde AK Parti ..
Göreme İmamlarından Başkan Cingil'e Ziyaret
Göreme kasabası içerisinde camilerde görev yapan Din görevlilerinden, Göreme Belediye Başkanı Nuri Cingil’i makamında zi..
ŞUBAT AYINDA KAPADOKYA HAVALİMANI’NDA 25.715 YOLCUYA HİZMET VERİLDİ…
DHMİ Genel Müdürlüğü tarafından açıklanan 2019 yılı Şubat ayı havalimanı istatistiklerine göre; Şubat ayında Kapadokya H..
Vali Aktaş'dan ''Rıfat Kartal Huzurevi'' Sakinlerine Ziyaret.
Nevşehir Valisi İlhami Aktaş, her yıl 18-24 Mart tarihleri arasında kutlanan “Yaşlılar Haftası” etkinlikleri kapsamında ..
Kapadokya Üniversitesi Mersin’de Temaslarda Bulundu
Bir dizi temaslarda bulunmak üzere Mersin’e giden Kapadokya Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Hasan Ali Karasar, hem üniver..
NEVÜ’de “Modern Dünyada Üniversiteli Olmak” Konulu Konferans
Kariyer Uzmanı Dr. Çetin Kürşat Bilir, Nevşehir Hacı Bektaş Veli Üniversitesi (NEVÜ)’de düzenlenen “Modern Dünyada Ünive..
Türkçe Öğrenen Yabancı Uyruklu Öğrenciler Huzurevini Ziyaret Ettiler
Nevşehir Hacı Bektaş Veli Üniversitesi Türkçe ve Yabancı Dil Öğretimi Uygulama ve Araştırma Merkezi (NEVÜ TÖMER)'de Türk..
Rektör Prof. Dr. Mazhar Bağlı’dan “İslam’da Bilim ve Teknik” Konulu Konferans
"2018/6 Sayılı Cumhurbaşkanlığı Genelgesi" ile 2019 yılı "Prof. Dr. Fuat Sezgin Yılı" olarak ilan edilmesi nedeniyle Ulu..
AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Dr. Leyla Şahin Usta’dan Rektör Bağlı’ya Ziyaret
AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Konya Milletvekili Dr. Leyla Şahin Usta, Nevşehir Hacı Bektaş Veli Üniversitesi (NEV..
NEVÜ'den Kınama
15 Mart 2019 tarihinde Yeni Zelanda'nın Christchurch kentinde iki camiye, cuma namazı esnasında silahlı bir saldırı düze..
HABER ARA
ÇOK OKUNAN HABERLER
VİDEO GALERİ
FOTO GALERİ
GÜNDEMDEN BAŞLIKLAR
Henüz anket oluşturulmamış.
YUKARI