Bugun...

"vali-inci-sezer-becel-ve-nevu-rektoru-prof-dr-semih-aktekin-kapadokya-kiz-ogrenci-yurdunu-ziyaret-etti/s/keywords/vali-inci-sezer-becel-ve-nevu-rektoru-prof-dr-semih-aktekin-kapadokya-kiz-ogrenci-yurdunu-ziyaret-etti/30/s/keywords/vali-inci-sezer-becel-ve-nevu-rektoru-prof-dr-semih-aktekin-kapadokya-kiz-ogrenci-yurdunu-ziyaret-etti/s/keywords/vali-inci-sezer-becel-ve-nevu-rektoru-prof-dr-semih-aktekin-kapadokya-kiz-ogrenci-yurdunu-ziyaret-etti/30/12/iletisim" İLE İLGİLİ HABERLER

VALİ AKTAŞ’TAN ESNAF ZİYARETİ
Nevşehir Valisi İlhami Aktaş, esnaflarla buluşmaya ve taleplerini yerinde dinlemeye devam ediyor…
KAPADOKYA, TRAVEL İZMİR TURİZM FUARININ EN GÖZDESİ OLDU
Kültür ve Turizm Bakanlığı himayesinde İzmir Büyükşehir Belediyesi ev sahipliğinde, İZFAŞ ve Türkiye Seyahat Acenteleri ..
Kapadokya LÖSEV’in Yanında
Kapadokya Üniversitesinin Lösemili Çocuklar haftası dolayısıyla düzenlediği farkındalık etkinlikleri kapsamında sıcak ha..
 Nevşehir AK Parti Heyetinden Artunay'a Ziyaret.
Nevşehir AK Parti İl Başkanı Mustafa Rauf YANAR, Nevşehir Belediye Başkan Adayı Rasim ARI, AK Parti Merkez İlçe Başkanı ..
Cingi ve Aydın’dan Gazeteciler Cemiyeti’ne ziyaret
MHP Gülşehir belediye başkan aday adayı Özdemir Cingi ve MHP Gülşehir İl Genel Meclisi aday adayı Musa Aydın, Nevşehir G..
Kapadokya Teknopark ile TSÜAB Tohum Sertifikasyon A.Ş. Arasında Ön Protokol İmzalandı
Tohum Sanayici ve Üreticileri Alt Birliği TSÜAB tarafından kurulacak olan ilk özel yetkili akredite “Bitki Sağlığı Teşhi..
NEVÜ’de “Peygamberimiz ve Gençlik” Konulu Panel
Nevşehir Hacı Bektaş Veli Üniversitesi (NEVÜ) İlahiyat Fakültesi ve Nevşehir İl Müftülüğü işbirliğinde “Mevlid-i Nebi Ha..
Nevşehir'e gelen heyet, Nevşehir Valisi İlhami Aktaş’ı ziyaret etti.
Nevşehir Hacı Bektaş Veli Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Mazhar Bağlı’nın daveti üzerine Nevşehir'e gelen heyet, Nevşehi..
Kapadokya Üniversitesinde ‘Hayallere Ulaşma’ Söyleşisi Gerçekleştirildi
Kişisel gelişim ile ilgili yazdığı kitap ve verdiği konferanslarla adından sıkça söz ettiren Yazar Barış Müstecaplıoğlu’..
NEVÜ Engelsiz Üniversite Biriminden ‘Gökkuşağı Projesi’
NEVÜ Engelsiz Üniversite Birimi, “Gökkuşağı Projesi” ile üniversite şehir işbirliğini pekiştirmek için çalışmalarına dev..
HABER ARA
ÇOK OKUNAN HABERLER
VİDEO GALERİ
FOTO GALERİ
GÜNDEMDEN BAŞLIKLAR
Henüz anket oluşturulmamış.
YUKARI