Bugun...

"vali-inci-sezer-becel-ve-nevu-rektoru-prof-dr-semih-aktekin-kapadokya-kiz-ogrenci-yurdunu-ziyaret-etti/s/keywords/vali-inci-sezer-becel-ve-nevu-rektoru-prof-dr-semih-aktekin-kapadokya-kiz-ogrenci-yurdunu-ziyaret-etti/35/rss/s/keywords/vali-inci-sezer-becel-ve-nevu-rektoru-prof-dr-semih-aktekin-kapadokya-kiz-ogrenci-yurdunu-ziyaret-etti/s/keywords/vali-inci-sezer-becel-ve-nevu-rektoru-prof-dr-semih-aktekin-kapadokya-kiz-ogrenci-yurdunu-ziyaret-etti/35/rss/112" İLE İLGİLİ HABERLER

Ekici’den Eren’e ziyaret
NGC Başkanı ve TGF Genel Sekreteri Ekici, Göreme Belediye Başkanı Eren’i ziyaret etti.
Rektör Bağlı'dan Trafik Kazasında Hayatını Kaybeden Öğrenci İçin Taziye Mesajı
Nevşehir Hacı Bektaş Veli Üniversitesi (NEVÜ) Rektörü Prof. Dr. Mazhar Bağlı, gece saatlerinde meydana gelen ve NEVÜ öğr..
3. Uluslararası Kapadokya İmece Festivali Mustafapaşa’da Gerçekleştirildi
3. Uluslararası Kapadokya İmece Festivali, 11-12 Ekim tarihlerinde Kapadokya Sanat ve Tarih Müzesi ile Kapadokya Ünivers..
Necip Fazıl Kısakürek NEVÜ’de Anılıyor
Anadolu Mektebi’nin 5. yazar olarak belirlediği Türk düşünce ve edebiyat hayatına damga vuran Necip Fazıl Kısakürek, Nev..
Ekoloji ve Kahverengi Devrim Kapadokya Üniversitesinde Konuşuldu
Buğday Ekolojik Yaşamı Destekleme Derneği Kurucularından Güneşin Aydemir, Kapadokya Üniversitesi Kent, Çevre ve Yerel Yö..
Vali Aktaş, Kafe ve Pastane açılışına katıldı.
Nevşehir Valisi İlhami Aktaş ve eşi Songül Aktaş, Nevşehir Merkez Emek Mahallesinde hizmete giren Kafe ve Pastane’nin aç..
VALİ AKTAŞ, YAŞLILARLA BİR ARADA
Nevşehir Valisi İlhami Aktaş, 1 Ekim Dünya Yaşlılar Günü dolayısıyla Hacıbektaş Rıfat Kartal Huzurevi ve Nermin Erdemir ..
KAPTİD BAŞKANI DİNLER’DEN BELEDİYE BAŞKANI ARI’YA ZİYARET
KAPTİD (Kapadokya Turistik Otelciler ve İşletmeciler Derneği) Başkanı Yakup Dinler, Nevşehir Belediye Başkanı Rasim Arı’..
NEVÜ 4. Uluslararası Mersin Bilim Şenliğinde
Nevşehir Hacı Bektaş Veli Üniversitesi (NEVÜ), ulusal ve uluslararası düzeyde düzenlenen ‘4'ncü Uluslararası Mersin Bili..
Diyanet İşleri Başkanı Erbaş NEVÜ’de STK, İş Adamları ve Hayırseverle Bir Araya Geldi
Diyanet İşleri Başkanı Prof. Dr. Ali Erbaş, Nevşehir’de faaliyet gösteren Sivil Toplum Kuruluşları (STK), iş adamları ve..
HABER ARA
ÇOK OKUNAN HABERLER
VİDEO GALERİ
FOTO GALERİ
GÜNDEMDEN BAŞLIKLAR
Henüz anket oluşturulmamış.
YUKARI